Startup lanserar Cannabis Marketplace i realtid

Startup lanserar Cannabis Marketplace i realtid

Individer och lÀkare som letar efter cannabis online vet sÀllan exakt hur mycket lager en apotek kan ha vid den tidpunkten. Lyckligtvis har en start förÀndrat det för alltid.

Idag, start Jane Technologies lanserade cannabisindustrins första end-to-end online-marknadsplats, dÀr kunder kan hitta och bestÀlla föredragna produkter tillgÀngliga i realtid pÄ lokala apotek.

Skillnaden mellan Jane och andra marknadsplatser online Àr anmÀrkningsvÀrd. Plattformen hÄller koll pÄ en apoteksförsörjning via ett försÀljningssystem och gör det möjligt för konsumenter att söka pÄ deras webbplats efter objekt i realtid. Du kan jÀmföra priser, produkter och tjÀnster med andra apotek i deras omrÄde och boka önskade artiklar för hÀmtning eller leverans i butiken.

NÀr en konsument vill lÀsa recensioner om en produkt har Jane gjort ett försök att bekÀmpa ett vÀxande problem med falska produktrecensioner och tillÄter endast kunder som har anvÀnt plattformen att ge feedback.

”Konsumenterna i dag vill ha en viss upplevelse nĂ€r de handlar online; de förvĂ€ntar sig smartare sökningar med anpassade rekommendationer, och vi tror att cannabisindustrin inte borde vara annorlunda, sĂ€ger Socrates Rosenfeld, VD för Jane och stridsdoktor som upptĂ€ckte hĂ€lsofördelarna med cannabis nĂ€r han studerade vid MIT, i ett pressmeddelande.

Konsumenter fÄr fri tillgÄng till en av branschens största cannabisproduktdatabaser och kan filtrera efter plats, pris och popularitet. Företaget försöker ocksÄ hjÀlpa apotek som Àr trötta pÄ trÄnga listor, manuella menyer och att förlora kunder med denna försÀljningsplattform för att öka försÀljningen.

“Vi inser ocksĂ„ att apotek Ă€r ryggraden i denna bransch – och de Ă€r trötta pĂ„ att enbart förlita sig pĂ„ dyra reklam för att nĂ„ nya kunder”, sĂ€ger Rosenfeld. “Vi Ă€r engagerade i att stödja de visionĂ€ra operatörerna som ser vart branschen Ă€r pĂ„ vĂ€g och vill ge sina kunder en enkel och rak shoppingupplevelse – samtidigt som de fungerar smidigt i enlighet med statens lag.”

Jane Technologies medgrundare inkluderar akademiker frÄn Massachusetts Institute of Technology (MIT) och leds av före detta armékapten och West Point-examen Socrates Rosenfeld. Jane samarbetar för nÀrvarande med apotek i Santa Cruz och expanderar snabbt till ytterligare marknader i Kalifornien, Colorado och Boston.

“Genom att samarbeta med apotek som Ă€r stolta över att erbjuda högkvalitativa produkter och tjĂ€nster till sitt samhĂ€lle, hjĂ€lper vi konsumenterna att bli mer sjĂ€lvsĂ€kra pĂ„ hur de handlar cannabis”, sĂ€ger Rosenfeld.

LÀs mer om startups runt om i landet hÀr pÄ Tech.Co