Startup Night pÄ SXSW har nu fantastiska priser tack vare American Airlines och LaunchKC

Startup Night pÄ SXSW har nu fantastiska priser tack vare American Airlines och LaunchKC

Publiken pÄ SXSW Àr ofta hungriga efter nÀsta stora sak. Med filmproducenter, musikartister och stora företag som slÀpper allt frÄn hitsinglar till heta trailers Àr det svÄrt att fokusera din energi pÄ nÄgot annat Àn de stora biljettartiklarna. Men om du verkligen letar efter nÀsta stora sak, Startup Night pÄ SXSW Àr platsen att vara.

Tech.Co har skapat upplevelser för innovatörer, kreativa och entreprenörer i ett decennium. Vi arbetar med varumÀrken och organisationer för att ansluta dem till vÄrt samhÀlle i South by Southwest och bortom. VÄrt team, framför tusentals deltagare, kommer att visa upp cirka 30 av de mest innovativa nya startups frÄn hela vÀrlden medan vi njuter av en kvÀll med bra konversationer, giveaways och naturligtvis libations.

Priserna

Efter att ha slagit sig till en panel av uppskattade investerare, branschledare och serieentreprenörer, kommer nĂ„gra fĂ„ startups att vĂ€ljas för ett imponerande utbud av priser. Först och frĂ€mst kommer de tvĂ„ bĂ€sta startups att vĂ€ljas för att gĂ„ med i Top 100 Startups pĂ„ Tech.Co Årets start tĂ€vling vid Förnya! och fira i San Francisco i oktober. De vinnande startups kommer ocksĂ„ att belönas med Business Extra-poĂ€ng med tillstĂ„nd av American Airlines.

Förutom dessa priser kommer en av dessa tvĂ„ lyckliga startups att betraktas som “SXSW bĂ€sta tonhöjd.” Denna start kommer att fĂ„ ett $ 1000 kontantpris frĂ„n LaunchKC i hopp om att stimulera deras företags tillvĂ€xt i framtiden.

Detaljerna

Evenemanget Àger rum pÄ Maggie Mae i Austin pÄ söndagen den 12 mars kl 20. Evenemanget Àr gratis men du mÄste svara pÄ nedan för att njuta av festligheterna.

RSVP

Är du en nystartad start som letar efter lite mer uppmĂ€rksamhet pĂ„ SXSW? Du har tur! Ansökningar Ă€r fortfarande öppna och du kan fylla i en hĂ€r. Om du Ă€r intresserad av att delta i evenemanget, se till att Svara hĂ€r innan de dyker upp oanmĂ€lda.