Steve Olsher om att utveckla en hÀlsosam tankegÄng för framgÄng

Steve Olsher om att utveckla en hÀlsosam tankegÄng för framgÄng

Att förstĂ„ ditt syfte, din egen personliga “Vad” Ă€r nyckeln till lycka, sĂ„ vi bad tankeledaren Steve Olsher att ge oss lite hjĂ€lp.

Vi satte oss ner med Steve, en bÀstsÀljare av NY gÄnger Vad Àr din vad, ordförande för Liquor.com och radiovÀrd för Reinvention Radio, och nÄgon som har gjort mycket fantastiskt och Àgnat sig Ät att anvÀnda det för att hjÀlpa andra.

I den hĂ€r utgĂ„van av Founder Stories hör vi mycket insikt i hur Steve uppfann sin tankegĂ„ng och hur du kan göra detsamma. Vi fĂ„r ocksĂ„ en mycket tydlig och anvĂ€ndbar definition av hur du kan tĂ€nka pĂ„ ditt syfte i livet, Ă€ven kĂ€nt som ditt “Vad”. Du lĂ€r dig ocksĂ„ om förmĂ„gan att tĂ€nka annorlunda, hur du sjĂ€lv kan göra dig fri och lĂ€ra dig om sinnets kraft. Vi grĂ€ver ocksĂ„ in i hur din instĂ€llning dikterar ditt tankemönster och om du vill Ă€ndra det, förbĂ€ttra det eller bara njuta av det sĂ„ Ă€r svaret inom. Viktigast av allt, vi tĂ€cker att hitta lycka och din “Vad” Ă€r springbrĂ€dan för att komma dit.

HjĂ€rnan Ă€r den mest komplexa datorn pĂ„ denna planet, om du kan förstĂ„ din “Vad”, kan du ha en stor kĂ€nsla av sjĂ€lvmedvetenhet, mer kontroll över dina tankar och i sin tur en större förmĂ„ga att vara allt du kan vara, Steve kan förklara resten.

https://www.youtube.com/watch?v=b64DDdNQNp0&t

LÀnkar som det hÀnvisas till i intervjun för att kolla in:

Om du Àr en grundare och Àr intresserad av att berÀtta din historia, vÀnligen kontakta Martin hÀr.

LÀs mer inspirerande intervjuer hÀr pÄ Tech.Co