Stu Grubbs of Infiniscene om livestreaming, esports och hyra din största kritiker

Stu Grubbs of Infiniscene om livestreaming, esports och hyra din största kritiker

Stu Grubbs Àr en grundare och VD för Infiniscene, en start som bygger det enklaste sÀttet att livestreama video. De gör det möjligt för spelare, och nu Facebook- och Youtube-streamers, att enkelt skapa vackra direktsÀndningar i sin webblÀsare utan nÄgon erfarenhet eller dyr hÄrdvara. Som Stu nÀmner under showen Àr mÄnga Chicago startups nya tekniker som löser gamla problem, sÄ det Àr fantastiskt att ha en start som gör det möjligt att bygga live streamers hÀr. Det Àr definitivt bÄde ett avancerat problem och en lösning.

I det hÀr avsnittet lÀr du dig hur svÄrt det Àr att stÀlla in en liveström idag, varför kvalitet alltid kommer att vara skillnad mellan innehÄllsskapare, hur stor e-sport Àr idag och hur e-spelare tjÀnar mer pengar pÄ innehÄll Àn konkurrens. Plus, vi tÀcker vad Infiniscene fick ut av Techstars, varför att starta ett företag Àr det verkliga sÀttet att se om du Àr bra pÄ nÄgot, hur en hyresvÀrdens tro pÄ honom gjorde det möjligt för Infiniscene att överleva, vad som höll honom igÄng nÀr han var penninglös, hur slutade med att hyra sin största kritiker, och vad de mest spÀnnande sakerna han sÄg pÄ E3 var.

Slutligen gÄr vi igenom hur livestreaming kan fungera i virtuell verklighet, hur de har utvecklat kultur tidigt i företaget, vikten av en-mot-en för kulturen, varför de grundade Infiniscene i Chicago, varför varje samtal ska vara ett videosamtal i ett distribuerat team och varför Stu letar efter kulturell passform först nÀr han anstÀller.

Lyssna pÄ ITUNES

Lyssna pÄ GOOGLE PLAY

LÀs mer inspirerande intervjuer hÀr pÄ Tech.Co