Stuffcoll Monty Bluetooth 5.0 hörlurar med 9 timmars batteritid lanserades i Indien

Stuffcoll Monty Bluetooth 5.0 hörlurar med 9 timmars batteritid lanserades i Indien

“De nya Monty-hörlurarna frĂ„n Stuffcool Ă€r trĂ„dlösa och sĂ€gs erbjuda upp till 9 timmars uppspelningstid”

Tekniktillbehörstillverkaren Stuffcool har slÀppt ett nytt par hörlurar, som heter Monty, i Indien. De nya Stuffcool Monty-hörlurarna Àr trÄdlösa och levereras med ett halsband, in-ear-design och magnetiskt öronhuvud. Du kan enkelt bÀra enheten runt halsen som ett halsband nÀr den inte anvÀnds. Tack vare Bluetooth v5.0 kan anvÀndare trÄdlöst koppla ihop ljudtillbehöret till vilken kÀlla som helst, till exempel mobiltelefoner, bÀrbara datorer och smarta TV-apparater. Du kan ocksÄ para ihop och ansluta tvÄ enheter samtidigt med Stuffcool Monty-hörlurar.

Stuffcool Monty hörlurar

Företaget hÀvdar att Monty-hörlurarna erbjuder ergonomisk design och justerbart stöd för öronhuvuden för att se till att de passar in i öronen. Hörlurarna har 12 mm drivrutiner med frekvensomfÄng upp till 2,402 GHz och 32ohm impedans. Att driva hörlurarna Àr ett 180 mAh batteri som sÀgs erbjuda upp till nio timmars uppspelningstid och tar nÀstan tre timmar att ladda upp till 100 procent.

Den vÀnstra Ànden av halsbandet har multifunktionella knappar som slÄr av / pÄ strömmen, spelar / pausar lÄtar, vÀljer / slÀpper samtal och styr volymen med bara ett enkelt tryck. Det Àr vÀrt att nÀmna att hörlurarna ocksÄ pryder en inbyggd mikrofon för handsfree-samtal. Slutligen tipsar Stuffcool Monty skalan pÄ drygt 24 gram.

Intresserade köpare kan vÀlja Stuffcool Monty-hörlurar för Rs 1,999 över hela landet genom ledande butiker och e-handelsplattform, sÄsom företagets officiella webbplats, Amazon.in och Flipkart.