Stuffcool in-ear handsfree hörlurar med namnet ‘bac’ lanserades för Rs 999

Stuffcool in-ear handsfree hörlurar med namnet 'bac' lanserades för Rs 999

”Stuffcools nya in-ear-hörlurar med namnet ‘bac’ kommer med metallhölje och nylonflĂ€tad kabel ”

Stuffcool, ett av Indiens ledande tekniska tillbehörsmÀrke, har lanserat en ny in-ear handsfree-hörlurar som heter bac. Hörlurarna kan köpas frÄn bÄde offline och onlinebutiker som Amazon, Flipkart till ett speciellt introduktionspris.

Hörlurarna levereras med en nylonflÀtad kabel för att eliminera den irriterande trasseln av ledningar nÀr den tas ur fickan eller pÄsen. Stuffcool har sagt att hörlurarna Àr gjorda för musikÀlskare som inte tÄl nÄgon form av kompromiss med ljudkvaliteten pÄ deras favoritlÄtar.
Stuffcool bac hörlursbildStuffcool bac Àr en 3,5 mm hörlurar med en kabellÀngd pÄ cirka 120 cm. Drivenheten Àr 9 mm, anvÀnds för att omvandla elektriska signaler till ljud och har en lÄg impedans pÄ 16 ohm. Den har stereoljud och handsfree-mikrofon för att delta i samtal tillsammans med volymknappar för att justera volymen efter behov. Det finns ocksÄ en dedikerad multifunktionsknapp (MFB) som sitter ovanför volymreglaget och bÀr funktionalitet för att ta emot och koppla bort samtal. MFB kan ocksÄ anvÀndas för att byta spÄr och till aktiva röstassistenter som Siri i I-telefon och Google-assistent i Androids.

För att sÀkerstÀlla bÀttre ljudutgÄng bestÄr bac: s öronhuvud och AUX-kontaktens hölje av metall. NÀrvaron av metallelement istÀllet för plast bidrar ocksÄ till att ge det ett förstklassigt utseende och hÄllbarhet.

Hörlurarna levereras med 6 mĂ„naders tillverkargaranti och finns i tre olika fĂ€rgvarianter – blĂ„, svart och silver. Medan det vanliga priset Ă€r 999 Rs, erbjuder Stuffcool det med ett introduktionspris pĂ„ Rs 799 för att locka köpare. Paret kommer att finnas tillgĂ€ngligt pĂ„ de ledande butikerna och online-shoppingwebbplatserna som Amazon, Flipkart tillsammans med Stuffcools egen webbplats.

[Previous Story]Apple kan snart tillverka alla nya iPhones i Indien, efter ministeriets godkÀnnande: rapport

[Next Story]JBL GO + Bluetooth-högtalare lanserades i Indien för 1799 Rs