Suggestic Àr en Augmented Reality-app som Àr utformad för att hÄlla dig pÄ din kost

Suggestic Àr en Augmented Reality-app som Àr utformad för att hÄlla dig pÄ din kost

Vi Àr tvÄ mÄnader in i det nya Äret, och jag tror att vi alla mÄste erkÀnna nÄgot: att hÄlla sig till dieten Àr svÄrt. Vid det hÀr laget har du förmodligen under mer Àn ett tillfÀlle fallit under för frestelsen av pommes frites, brownies och tacos och fördömt ditt nyÄrsresolution till att vara nÄgot mer Àn en trÄkig modefluga. Hur ska du förbli kysk inför snabbmat, desserter och sena godisar nÀr de bokstavligen finns i varje hörn?

Problemet Àr att bantning Àr mer Àn att bara gÄ ner i vikt. Att Àta hÀlsosamt krÀver engagemang, sjÀlvkontroll och en bred kunskap om vilken typ av livsmedel livsmedelsbutikerna och restaurangerna i ditt omrÄde har pÄ hyllorna och tallrikarna. TyvÀrr Àr den typen av information omöjlig att hitta och Ànnu svÄrare att komma ihÄg. Lyckligtvis gör en app det enkelt med nÄgra av de mest imponerande teknikerna du nÄgonsin har sett inom hÀlsosektorn.

Förslag Àr en gratis, helautomatisk nÀringscoach, som drivs av artificiell intelligens, som hjÀlper anvÀndare att hÄlla sig till sin kost. Det erbjuder lokala restaurangmenyrekommendationer, anpassar livsmedelslistor och hjÀlper till med mÄltidsförslag, recept och mellanmÄl. Med den hÀr verkliga hjÀlpen kommer den hÀr appen att förÀndra hur mÀnniskor hÄller sig friska dagligen.

“Vi misslyckas inte för att vi saknar motivation”, sĂ€ger Victor Chapela, VD och grundare av Suggestic, vid en konferens i Cleveland. “Vi misslyckas eftersom dieter Ă€r svĂ„ra att förstĂ„ och Ă€nnu svĂ„rare att följa.”

Den kanske mest intressanta och hjÀlpsamma aspekten av appens teknik Àr funktionen augmented reality. Med ett klick pÄ en knapp kan du fÄ en noggrant planerad plan inriktad pÄ att hjÀlpa dig att bestÀmma vad du ska Àta pÄ en lokal restaurang. Inte mer gissning, inte mer oroande, inte mer stör restauranganstÀllda om vilken typ av olja de anvÀnder i sina pommes frites.

Denna app kommer att markera de saker du kan Àta i grönt, samtidigt som du avskrÀcker dig frÄn att prova nÄgot som inte stÀmmer överens med din kost. Och med 500 000 anlÀggningar i sin databas kommer du att ha svÄrt att hitta en restaurang dÀr den hÀr appen inte fungerar.

Att hĂ„lla sig till en diet Ă€r nĂ€stan omöjligt. Eftersom vi alla har försökt bli friska vid ett tillfĂ€lle i vĂ„rt liv kan den hĂ€r appen vara en seriös spelvĂ€xlare. Det kommer att vara som att ha en personlig nutritionist i fickan som kĂ€nner till varje tum pĂ„ menyn pĂ„ dina 500 000 favoritrestauranger. Du kan Ă€ntligen med sĂ€kerhet sĂ€ga ”nej tack, jag tar salladen” utan att undra om det kommer med bleuostdressing eller inte. Och det Ă€r allt vĂ€rlden behöver av en dietapp.

LÀs mer om hÀlsa hÀr pÄ Tech.Co