Surface Laptop 2 och Surface Pro 6; Inga USB-C-portar

Avatar for Areen Zahra

Vi Àr bara nÄgra dagar borta frÄn Microsofts Surface Hardware Event som planeras den 2 oktober 2018 i New York, och en ny lÀcka har gjort sin vÀg till nyheterna.

SÄ hÀr Àr goda nyheter för alla som vÀntar pÄ Surface Laptop 2 och Surface Pro 6; Ny lÀcka avslöjar lanseringen av Surface Laptop 2 och Surface Pro 6 i Microsoft ytmaskinvaruhÀndelse pÄ tisdag.

NÀr nyheterna slog pÄ nÀtet tog diskussionen om införandet av USB-C-portar internet med storm. Innan detta hÀvdade en tysk webbplats WinFuture att ingen av dessa bÀrbara datorer har USB-C-port i sin struktur. Vi hittade nÄgra lÀckta bilder av Surface Laptop 2 för att stödja detta pÄstÄende. Bilden visar tydligt ingen USB-C-port.
LÀckaget sÀger att Microsoft skulle anvÀnda sin traditionella Mini DisplayPort- och Surface Connector-kombination för visnings- och laddningsÀndamÄl för bÄda bÀrbara datorer. Microsoft har inte angett sitt val att inte integrera USB-C-portar i Surface-bÀrbara datorer.
LÀs ocksÄ: 5 rekommenderade bÀrbara datorer för författare och journalister
I motsats till detta introducerade programvarutillverkarna USB-C-portar pÄ bÄde Surface Book 2 och Surface Go-enheterna. Microsofts beslut att inte inkludera USB-C-portar i dess flaggskeppsprodukter passar inte bra för mÄnga.
Microsoft har mycket mer att erbjuda sina ytflÀktar förutom USB-C-porten. Mer frÄn WinFuture bekrÀftar att basmodellen för nya Surface Laptop 2 har följande specifikationer:

8 GB RAM En i5-processor med 128 GB SSD-lagring

De tidigare modellerna hade 4 GB RAM. Nyheter sÀger att Surface Pro 6, i motsats till Surface Laptop 2, skulle ha ett 4 GB RAM-minne och en Intel Core m3-processor. Microsoft rapporteras vidare att lÀgga till en variant svart modell endast tillgÀnglig för dyra versioner av den bÀrbara datorn.
LÄt oss se hur mycket rykten gÄr med den faktiska lanseringen. Fram till dess hÄll ögonen öppna!