SvÀrm av nya Instagram-funktioner

Avatar for Amnah Fawad

Kom ihÄg hur du inte kan lÀsa bildtexter pÄ Instagram-inlÀgg eftersom hashtags var distraherande?

Om du Àr en av de miljoner Instagram-anvÀndare som tycker att den omfattande anvÀndningen av hashtags Àr extremt irriterande sÄ har vi goda nyheter för dig. Enligt en ny kÀlla Àr nÄgra prototyper i testfasen som ger anvÀndarna mer makt över sina inlÀgg. Detta innebÀr att hashtag-caption dilemma kommer att lösas. Dessutom kan publiken som ditt inlÀgg visas visas ocksÄ kontrolleras. LÄt oss ta itu med varje föreslagen funktion en efter en.

Highlight Stickers:

Denna uppdatering gör det möjligt för anvÀndarna att vÀlja ut bilder och klotter frÄn andras höjdpunkter och klistra in i sina egna. Fortfarande, följ inte? I grund och botten liknar detta citat-tweet-funktionen pÄ Twitter. AnvÀndare kommer att kunna anvÀnda varandras höjdpunkter sÄ att deras inlÀgg blir mer interaktiva. Denna funktion kan anvÀndas för att skapa viralt innehÄll och snarare Àn att hÀnvisa till en lÀnk kan du helt enkelt anvÀnda mÄlhistoriens höjdpunkt.

VideomÀrkning:

Hittills har vi sett mÀnniskor tagga varandra i bilder. Videor lÀmnas antingen omÀrkta eller om de Àr taggade görs det i bildtexten, men vad kul, eller hur? SÄ en annan funktion som gör att mÀnniskor kan taggas direkt i videon Àr pÄ vÀg för anvÀndarna. Detta innebÀr att nÀmnden i videorna inte lÀngre ignoreras vilket ger varje video en bredare uppsökning.

Hashtag-vÀljaren:

Vi lovade dig goda nyheter i början av artikeln och det Ă€r dags att riva upp sig. Den hĂ€r nya funktionen visas som ett separat alternativ precis som att lĂ€gga till en bildtext. Den hĂ€r uppdateringen syftar till att separera bildtextsektionen frĂ„n hashtaggen. Äntligen mindre irriterande och mer engagerande inlĂ€gg!

Instant Quiz-klistermÀrken:

Innan ni alla gör en tidig bedömning att Instagram redan har en omröstning och stÀller mig en frÄgefunktion, rekommenderar vi att du vÀntar. Denna nya funktion, till skillnad frÄn tidigare motsvarigheter, visar svaret sÄ snart du vÀljer alternativet. Vi Àr inte sÀkra pÄ hur vi kÀnner för den hÀr uppdateringen men det kan vara bra för lÀrande.

Geofencing:

Sparade det bĂ€sta för sist. Detta Ă€r den överlĂ€gset mest effektfulla funktionen. Geofencing Ă€r inte en ny funktion pĂ„ webbplatser som facebook men pĂ„ Instagram kan det pĂ„verka vad som visas i vĂ„ra flöden. Det nya alternativet “vĂ€lj plats” Ă€r inte för att lokalisera var fotot togs men med det hĂ€r alternativet kan du vĂ€lja var ditt inlĂ€gg ska visas. Detta, om det utvecklas, kommer att vara ett effektivt verktyg för alla företag och chefer för sociala medier som fĂ„r mer kontroll över var deras inlĂ€gg visas.
Sammantaget Àr vi helt kÀr i dessa coola nya Instagram-funktioner och kan inte vÀnta med att anvÀnda dem.
LÄt oss veta vilken som Àr din favorit i kommentarfÀltet nedan!