SwiftKey för Android fÄr ny uppdatering med inkognitolÀge och andra funktioner

SwiftKey för Android fÄr ny uppdatering med inkognitolÀge och andra funktioner

“Med den nya uppdateringen ger SwiftKey bĂ€ttre personaliserad skrivupplevelse till anvĂ€ndarnas fingertoppar.”

SwiftKey, favoritanpassad virtuell mobil knappsats bland anvĂ€ndarna, fĂ„r en uppdatering som ger en helt ny funktion – inkognitolĂ€ge. InkognitolĂ€get, som aktiveras automatiskt, introducerades för tvĂ„ veckor sedan i betaversionen av SwitKey.

Nu har SwiftKey för Android fÄtt den stabila versionen av appen som ocksÄ lÀgger till nÄgra andra funktioner pÄ tangentbordet. Till skillnad frÄn den automatiska aktiveringen av Incognito tillÄter den stabila versionen anvÀndarna att vÀxla till det andra lÀget enligt anvÀndarens vilja. PÄ det sÀttet kan anvÀndarna avstÄ frÄn eventuella pinsamma autoförslag senare.

SkÀrmdump_20190206-175206

En annan ny funktion som kommer med uppdateringen Ă€r det utökade QWERTY-tangentbordet som kan transkribera till vilket annat valt sprĂ„k som helst. Intressant nog har Microsoft nu introducerat 22 regionala sprĂ„k i Indien. Enligt vissa test som har utförts pĂ„ tangentbordsappen kan inkognitolĂ€get aktiveras automatiskt, men det kan inte stĂ€ngas av manuellt. Å andra sidan kan den anvĂ€ndas som önskat nĂ€r anvĂ€ndarna anger ett normalt textfĂ€lt.

Bland de andra uppdaterade funktionerna tillÄter det nu anvÀndare att svepa eller flytta markören fram och tillbaka utan att krascha appen. Det introducerade ocksÄ nya teman, ikoner och ett anpassat tangentbordsverktygsfÀlt som kommer med en utökbar lista med genvÀgar. För Emoji-tangentbordet kommer det att lÀra sig, anpassa och förutsÀga anvÀndarnas mest anvÀnda uttryckssymboler för varje chatt.

För alla anpassade tangentbordÀlskare Àr den senaste SwiftKey-uppdateringen redan tillgÀnglig pÄ Play Store pÄ Google. De som inte har provat de personliga skrivupplevelserna Ànnu kan ladda ner SwiftKey-appen som ger gratis design, över 100 fÀrgglada tangentbordsteman och anpassad tangentbordstorlek och layout frÄn Google Play Store.