Swiggy Stores hyperlocal-tjänst lanserades för att ta emot Amazon Prime Now och Big Basket

Swiggy Stores hyperlocal-tjänst lanserades för att ta emot Amazon Prime Now och Big Basket

“The Swiggy Stores kommer att erbjuda produkter fr√•n mer √§n 3 500 butiker inklusive Le Marche, Needs Supermarket, Apollo och Zappfresh”

Swiggy har tillkännagett sin leveransservice på begäran, Swiggy Stores, i Indien. Tjänsten kommer att leverera produkter från offlinebutiker till konsumenternas trösklar, precis som Swiggys matbeställningar. Företaget hävdar att det kommer att leverera produkterna inom en timme och kan vara från olika kategorier som frukt och grönsaker, kiranas och stormarknader, blomsterhandlare, barnomsorg, hälso- och kosttillskott, djurvårdsbutiker och köttaffärer. Tjänsten kommer särskilt att vara en del av Swiggys befintliga mobilapp.

snygga butiker

Med Swiggy Stores kommer företaget att ta emot Amazon Prime och Big Basket på livsmedelsleveransmarknaden. För att motverka deras dominans kommer Swiggy att utöka sin leveransflotta på 1,25 lakh-kedjor för att göra produktleveranser. Tjänsten testas för närvarande i Gurugram, Haryana och företaget har sagt att det kommer att erbjuda produkter från mer än 3 500 butiker, inklusive de framstående namnen som Le Marche, Needs Supermarket, Licious, Zappfresh, MomsCo, Apollo och Guardian Pharmacy.

‚ÄĚDagens tillk√§nnagivande tar Swiggy till kategorier bortom mat, d√§r vi hoppas kunna leverera samma niv√• av underbara upplevelser till konsumenterna f√∂r deras vardagliga behov. Det √§r den f√∂rsta milstolpen i Swiggys vision att h√∂ja stadskonsumentens livskvalitet genom att erbjuda enast√•ende bekv√§mlighet, ‚ÄĚ sa Swiggy VD Sriharsha Majety.

Med lanseringen av Swiggy Stores syftar företaget till att vara en leveransservice med en enda stopp till miljontals konsumenter som köper online. När tjänsten väl har rullats ut i Indien kommer Swiggys leveransvolym Рför närvarande med 28 miljoner order per månad Рsannolikt att få en boost. Detta kan också ge Google-stödd Dunzo en chans för sina pengar.