Syska Power Vault 200 powerbank med 20.000 mAh batteri lanserades till 1.299 Rs

Syska Power Vault 200 Power Bank - featured

“Syska Power Vault 200 har flera kretsskyddssystem och en digital skĂ€rm som visar hur mycket ström som finns kvar i reserven”

Syska har meddelat lanseringen av sin senaste kraftbank, Syska Power Vault 200. Kraftbanken Ă€r utrustad med en 20.000 mAh litiumpolymerbattericell. Syska Power Vault 200 Ă€r utrustad med det som företaget kallar ‘intelligent kretsstyrning’, vilket möjliggör aktuell vĂ€xling nĂ€r kraftbanken samtidigt anvĂ€nds för att ladda enheter och laddas sjĂ€lv.

Den nya kraftbanken har vidare enhetlig laddningshastighet frÄn bÄda sina USB-A-portar, vilket ger snabb laddning frÄn bÄda portarna, jÀmfört med vad mÄnga andra 20 000 mAh-kraftbanker tillhandahÄller. Syska hÀvdar ocksÄ skydd mot överladdning och urladdning av batterier eftersom det inkluderar brytare tillsammans med toppladdningsbuffert. Detta Àr tÀnkt att skydda batteriernas hÀlsa vid lÄngvarig anvÀndning.

Syska Power Vault 200 Power Bank - presenterad

Dessutom hÀvdar Syska att pulsmodulering av inkommande ström anvÀnds för att minska battericellens energiförbrukning nÀr den laddas, vilket ocksÄ Àr tÀnkt att minska den totala pÄverkan och hÀlsan hos battericellen inuti kraftbanken. Den mest anvÀndbara funktionen för genomsnittskonsumenten Àr dock nÀrvaron av en digital display pÄ utsidan av kraftbanken, vilket ger en avlÀsning av procentandelen ÄterstÄende effekt i battericellerna.

Förutom de tvÄ USB-A-portarna och den ensamma microUSB-porten som anvÀnds för att ladda kraftbanken, inkluderar Syska Power Vault 200 ocksÄ en USB-C tvÄvÀgsport, som gör att enheter kan laddas med den hÀr porten och powerbanken laddas med en USB-C-kabel. Syska har prissatt kraftbanken till 1 299 Rs och erbjuder ocksÄ sex mÄnaders ersÀttningsgaranti mot alla tillverkningsfel av densamma.