Syska Ultrabass HE2000-hörlurar lanserades i Indien till Rs 899

Syska Ultrabass HE2000-hörlurar lanserades i Indien till Rs 899

“Syska Ultrabass HE2000-hörlurar levereras med anti-lindande TPE-flatkabel för en trasselfri upplevelse och en multifunktionsknapp”

Syska har lanserat Ultrabass HE2000-hörlurar i Indien. Dessa kommer med en högupplöst inbyggd mikrofon som pÄstÄs möjliggöra problemfri och bullerfri kommunikation under samtal. Hörlurarna har ocksÄ en multifunktionsknapp som kan spela, pausa, volymkontroll, spÄra hastighet samt svara pÄ samtal.

Syska Ultrabass-hörlurarna levereras med en 1,2 m antispolningsledande TPE-kabel för en trasselfri upplevelse och Àr ocksÄ kompatibel med smartphones, bÀrbara datorer, spel- och musikenheter. MetallöronsnÀckorna erbjuder Ultrabass och ger ocksÄ det dynamiska basljudet för skarp musik och passivt brusreducering hÄller musiken och samtalen fria frÄn yttre ljud. VarumÀrket erbjuder ocksÄ öronsnÀckor i smÄ, medelstora och stora storlekar tillsammans med hörlurarna i sjÀlva lÄdan.

Syska Ultrabass HE2000 hörlurar Àr prissatta till Rs 899 och kommer i blÄ, svart, grön och gul fÀrg. Dessa Àr tillgÀngliga via ledande e-handelsplattformar i landet. Syskas produktsortiment inkluderar ocksÄ trÄdlösa högtalare, trÄdlösa headset, Bluetooth-hörlurar, billaddare och ett brett utbud av kraftbanker.

Gurumukh Uttamchandani, verkstĂ€llande direktör, Syska Group sa, ”VĂ„ra tusenĂ„riga konsumenter och musikĂ€lskare letar efter ljudenheter som ger dem en överlĂ€gsen musikupplevelse till konkurrenskraftiga priser. PĂ„ Syska tror vi pĂ„ att ta med innovativa produkter som skulle ha en positiv inverkan pĂ„ marknaden för mobiltillbehör i Indien. Som sagt, det ger mig ett enormt nöje att lansera Syska Ultrabass-hörlurarna som Ă€r utformade för att ge komfort nĂ€r jag lyssnar, Ă€r bekvĂ€m att bĂ€ra och Ă€r estetiskt tilltalande.“