Talare Portia Blunt kommer att föra ett innovativt sinne för att fira fira

I sportteknikens formanpassade vĂ€rld finns mĂ„nga tjĂ€nster och enheter som förkroppsligar de nya, kreativa eller experimentella sidorna av teknologisamhĂ€llet, frĂ„n bĂ€rbara datorer till datatunga algoritmer. Och pĂ„ Innovate Celebrate – en konferens bokstavligen uppkallad efter firandet av innovation – Ă€lskar vi innovation. Det Ă€r dĂ€rför vi har bjudit in en talare direkt frĂ„n sportteknikvĂ€rlden med ordet rĂ€tt i hennes jobbtitel.

Portia Blunt, Senior Digital Sport Innovation Manager pÄ New Balance Athletic, kommer att tala vid TechCos Ärliga Innovate Fira konferens i oktober i San Francisco. Som beslutsfattare pÄ New Balances Digital Sport Division ansvarar hon för att hantera den digitala prestandastrategin för inbÀddad teknik i nya produkter.

Hon hjÀlper ocksÄ till att utveckla partnerskap inom idrottsindustrin, vilket gör henne till den expert att prata med för dem som hoppas kunna lÀra sig mer om branschen och förstÄ dess nÀtverk.

Portia började sin karriĂ€r som klĂ€ddesigner och produktchef för United States Marine Corps. Sedan hon började pĂ„ New Balance 2008 har Portia haft olika roller inom produktutveckling och innovation. Dessa erfarenheter omfattade rubriken Apparel Innovation för varumĂ€rket och ledde all militĂ€r produktutveckling – en position dĂ€r hon lyckades 276 miljoner dollar i herr- och kvinnors produktlinjer.

Portia Blunt brinner för teknik, sport och att föra innovativa lösningar till liv. Intresserad av sportteknik, den vÀxande sportindustrin och mer om vad Portia har att sÀga? DÄ behöver du bara dyka upp pÄ Innovate Celebrate redo att dyka in.

Se till att vara med pÄ Innovate Celebrate-konferensen i San Francisco, CA. Evenemanget kommer att Àga rum 9-11 oktober och det hÄlls i samarbete med Consumer Technology Association (CTA).

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Adam Àr författare pÄ Tech.co och har arbetat som teknisk författare, bloggare och kopieringsredaktör under det senaste decenniet. Han Àr ocksÄ Forbes-bidragsgivare i förlagsbranschen (och Digital Book World 2018 finalist) och har medverkat i publikationer inklusive Popular Mechanics och IDG Connect. NÀr han inte Àr limmad till TechMeme Àlskar han att besÀtta över 1970-talets sci-fi-konst.