Tantiv4 introducerar Universal Smart Button Remote för att förenkla ditt liv

Det finns sÄ mÄnga dagliga uppgifter och skyldigheter i vÄra liv som kan fylla vÄrt huvud gör oss lÀtt distraherade. FrÄn att köpa vÄra dagligvaror och komma ihÄg att stÀnga av lamporna innan vi Äker till kaffe och slÄ pÄ sÀkerhetslarmet, det Àr dessa triviala saker som verkligen kan göra livet mer komplext och dyrt om vi inte kan organisera och prioritera dem till en daglig rutin.

Men vad hÀnder om dessa uppgifter kan förenklas genom att trycka pÄ en knapp? Du vaknar, kaffet görs redan, din matvarulista sammanstÀlls omedelbart, alla lampor tÀnds och din Lyft Àr redan planerad att vara pÄ vÀg att ta dig till jobbet. Och du var bara tvungen att ta nÄgra steg ur sÀngen för att fÄ allt att hÀnda. Det Àr en fantasi som hÄller pÄ att bli verklighet.

Introduktion FetchitGO förbi Tantiv4, den universella fjÀrrkontrollen för ett enklare liv. Den hÀr slÄende tekniken Àr en stationÀr fjÀrrkontroll som Àr formbar nog för att kunna ansluta till och styra nÀstan vilken teknik som helst i ditt hushÄll. Det slutar inte dÀr: FetchitGO ansluter till din smartphone och öppnar möjligheten för dig att styra dina appar frÄn den och stÀlla in pÄminnelser för dig sjÀlv för att fÄ dina sysslor gjort.

De största sakerna som FetchitGO kan Ästadkomma inkluderar att kontrollera termostaten, kontrollera lampor, hitta din förlorade telefon, medicinpÄminnelser, spela musik och köpa matvaror. Men det fina med denna teknik Àr att du kan programmera den för att göra nÀstan vad som helst. Du gör det verkligen till ditt eget.

Det bÀsta Àr att du inte behöver vara en teknisk nörd för att fÄ tag pÄ FetchitGO, och det Àr vad skaparna avsÄg. FetchitGO Àr tÀnkt att vara tillgÀnglig för den vardagliga personen som vill hÄlla sitt liv organiserat sÄ att de kan hÄlla sig före spelet. Tantiv4 har en serie handledning för att fÄ din FetchitGo frÄn marken och integreras i ditt liv. Det kan ocksÄ vara en livrÀddare för dem som inte nödvÀndigtvis anvÀnder en smartphone. För Àldre medborgare kunde de trycka pÄ en knapp pÄ sin vÀgg och ansluta direkt till sina barnbarn. Och vi behöver alla lite mer tid med mormor, eller hur?

Tantiv4 lanserade en Kickstarter-sida för den smarta fjÀrrkontrollen för nÄgra mÄnader sedan, har över 300 stödjare och samlat in $ 50 000 med tiden till overs. De anvÀnder den extra tiden för att samla in mer pengar för att integrera FetchitGO-kompatibel med mer teknik, som Openhab 2 i en DIY SD-kortbild. Företaget uppskattar leverans av FetchitGo i juni 2017.

Tantiv4 söker alltid teknikföretag att samarbeta med för att göra FetchitGO Ànnu mer universell. FrÄn och med nu inkluderar nÄgra av deras partners Spotify, Logitech, Nest, Lifx och Hue. SÄ snart FetchitGO börjar bryta sig in pÄ marknaden kan det bara förvÀntas att det kommer att finnas mÄnga fler.

FetchitGO-teamet, Tantiv4, Àr en blandning av branschveteraner och unga designers som verkligen kÀnner till sina grejer. Lokesh Johri, VD, leder teamet. Han Àr expert pÄ teamledarskap, har erfarenhet av mjukvaruutveckling och sÄlde framgÄngsrikt en tidigare start. Swaroop Adusumilli, COO, har varit i systemkiseldesign och har designat mÄnga chips för USB-hubbar, nÀtverk, sÀkerhet och mikroprocessorer. Neeraj Chauhan, marknadsföringsrÄdgivare och styrelseledamot i Tantiv4, Àr VD för Obi-telefoner och har lett ett distributionsföretag pÄ en miljard dollar. Sukwon Park Àr designchef och ansvarig för produktens estetik.

De flesta av oss behöver vara lite mer organiserade i vÄrt liv.

Du kan backa deras Kickstarter och förbestÀlla en hÀr.

Denna utvalda start Àr en del av vÄr premium Spotlight Feature Series. LÀr dig mer om hur ditt företag eller crowdfunding-projekt kan bli mÀrkt och nÄ tusentals lÀsare runt om i landet, inklusive influenser, investerare och mer.