TCL tillkÀnnager nya 10-serie smartphones

TCL tillkÀnnager nya 10-serie smartphones

TCL tillkÀnnager nya smartphones i 10-serien | Tech.co

TCL har just tillkÀnnagett 10-serien, en serie med tre smartphones som Àr utformade för att ge mobila överkomliga priser till en helt ny nivÄ.

KÀnd för sina förvÄnansvÀrt imponerande och prisvÀrda tv-apparater, kan TCL som hoppar in i smarttelefonspelet pÄ allvar skaka upp branschen. Var och en av dessa tre telefoner Àr anmÀrkningsvÀrt billig för vad du fÄr, och deras nÀrvaro pÄ marknaden kan pÄ allvar driva prisvÀrd trend i en ny riktning.

LÄt oss nu titta pÄ vad du kommer att hitta i dessa tre telefoner: TCL 10 Pro, TCL 10Loch TCL 10 5G.

TCL 10 5G – Den 5G-kompatibla telefonen

Den kanske mest intressanta posten i den nya sortimentet Ă€r TCL 10 5G, en 5G-kompatibel smartphone som ligger lĂ„ngt under standardprisintervallet för sĂ„dana enheter. Medan det amerikanska priset inte har avslöjats, sa TCL att det kommer att kosta 399 € i Europa, vilket översĂ€tts till en nĂ€stan otroligt prisvĂ€rd 5G-kompatibel smartphone, sĂ€rskilt nĂ€r du övervĂ€ger de andra specifikationerna.

Visa: 6,53-tums LCD-skÀrm

Processor: Qualcomms Snapdragon 765G

Bagge: 6 GB

Lagring: 128 GB

Batteri: 4500 mAh

Pris: 399 € (inget amerikanskt pris tillgĂ€ngligt)

TillgÀngliga: Senare i Är

Visserligen har den lÀgre prislappen nÄgra hicka, inklusive LCD-skÀrmen. Men med samma imponerande batterilivslÀngd, RAM och lagringsalternativ som 10 Pro ser 10 5G ganska bra ut nÀr du anser att det Àr nÀstan hÀlften av priset för andra 5G-kompatibla smartphones.

TyvÀrr Àr TCL 10 5G inte pÄ samma slÀppschema som resten av serien. TCL noterade snabbt att smarttelefonen kommer att slÀppas nÄgon gÄng senare i Är, men var inte mycket mer specifik Àn sÄ, sÄ kom tillbaka för uppdateringar.

KĂ€lla: TCL
Klicka för att expandera

TCL 10 Pro – Premium-smarttelefonen

TCL 10 Pro anses vara flaggskeppsanordningen i den nya serien och har nÄgra ganska imponerande specifikationer för en sÄ överkomlig telefon. FrÄn OLED-skÀrmen till den sÀrskilt lÄnga batteritiden kan den hÀr smarttelefonen representera alternativet för alla som vill spendera mindre Àn $ 500 pÄ premiumfunktioner. Den lite förÄldrade processorn kan vara den enda nackdelen, men hej, du kan inte ha allt.

Visa: 6,47-tums böjd OLED

Processor: Snapdragon 675

Bagge: 6 GB

Lagring: 128 GB

Batteri: 4500 mAh

Pris: $ 449

TillgÀngliga: Q2 2020

NĂ€r det gĂ€ller kameror erbjuder var och en av de tre smartphonesna i 10-serien en bakĂ„tvĂ€nd kamerainstĂ€llning med en enda framĂ„tvĂ€nd kamera. TCL 10 Pro har specifikt “en 64MP högupplöst kamera, 2,9 ÎŒm stor pixel videokamera med svagt ljus, 123 graders super vidvinkelkamera och makrokamera.”

Inget specifikt slÀppdatum har nÀmnts för nÄgon av telefonerna, men TCL 10 Pro Àr redo att komma ut pÄ marknaden nÄgon gÄng under andra kvartalet 2020.

TCL 10L – Budgetenheten

NĂ€r ett företag Ă€r kĂ€nt för att göra orimligt prisvĂ€rda 4K-TV-apparater vet du att det kommer att spika den billiga smarttelefonen, och TCL har gjort just det. PĂ„ endast 249 $ har TCL 10L en bara nĂ„got sĂ€mre processor Ă€n 10 Pro, en LCD-skĂ€rm snarare Ă€n OLED och ett lite mindre batteri. ÄndĂ„ gör den galna lĂ„ga prislappen detta till en attraktiv enhet pĂ„ nybörjarnivĂ„ för alla, sĂ€rskilt med tanke pĂ„ alla andra specifikationer.

Visa: 6,53-tums LCD-skÀrm

Processor: Snapdragon 665

Bagge: 6 GB

Lagring: 64 GB / 128 GB

Batteri: 4000 mAh

Pris: $ 249

TillgÀngliga: Q2 2020

NÀr det gÀller kameror har TCL 10L fortfarande samma fyra bakÄtvÀnda kameror och den enda framÄtvÀnda kameran, Àven om var och en av dem Àr lite nerfÀrdad jÀmfört med TCL 10 Pro. Den har en 48MP huvudkamera, ett 8MP superbrett objektiv, ett 2MP-makro och en 2MP djupsensor för stÄende lÀge.

Precis som TCL 10 Pro kommer TCL 10L att finnas tillgÀngligt under andra kvartalet 2020, utan nÄgot officiellt utgivningsdatum Ànnu.

Ska du köpa en TCL 10-serie smartphone?

Om kostnaden har varit din frÀmsta spÀrr för att fÄ en ny telefon, bör du absolut köpa en av de tre smartphonesna i TCL 10-serien. Trots det lÄga priset har var och en nÄgra sÀrskilt imponerande specifikationer och funktioner som finns i premium-flaggskeppsenheter som kostar nÀstan dubbelt sÄ mycket.

Mer specifikt kan TCL 10 5G vara en spelvÀxlare för det nya nÀtverket. Beviljas, det finns en del felinformerad kontrovers kring tekniken just nu, men om du letar efter mycket snabbare hastigheter utan den rejÀla prislappen Àr TCL 10 5G det absolut bÀsta alternativet.

Den hĂ€r artikeln uppdaterades senast den: 20/10/2020 – 14:03

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Conor Ă€r Senior Writer för Tech.co. Under de senaste fyra Ă„ren har han skrivit om allt frĂ„n Kickstarter-kampanjer och nystartade startups till tech-titaner och innovativ teknik. Hans omfattande bakgrund inom stand-up-komedi gjorde honom till den perfekta personen att vara vĂ€rd för tekniskt centrerade evenemang som Startup Night at SXSW och Timmy Awards för Tech in Motion. Du kan skicka e-post till Conor pĂ„ [email protected]

Utforska mer Se alla nyheter

Google tillkÀnnager Pixel 5, Pixel 4a 5G, Nest Audio och ny Chromecast

Google har meddelat fyra nya produkter: Pixel 5, …

Conor Cawley – för 3 dagar sedan

Nokia tillkÀnnager mellanklass 8.3 5G plus billiga 3.4- och 2.4-telefoner

Nokias senaste telefoner, 8,3 5G, plus $ 200 3,4 och …

Tom Fogden – för 2 veckor sedan

Apple lanserar Watch 6, Watch SE, iPad Air 4, Prenumerationspaket

Apple har precis debuterat Apple Watch 6, som börjar pĂ„ …

Adam Rowe – för 3 veckor sedan

LG och Motorola tar fram tvÄ unika telefoner

LG Wing och Motorola Razr 5G Ă€r instĂ€llda pĂ„ tvĂ„ av …

Tom Fogden – för 3 veckor sedan

Ladda fler artiklar nÀra Skapa en webbplats? Se vÄra rekommendationer för de bÀsta webbplatsbyggarna att anvÀnda: BÀst pÄ test

Vi anvÀnder cookies. Genom att surfa pÄ vÄr webbplats godkÀnner du vÄr anvÀndning av cookies.