Techstars Energy Accelerator samarbetar med norskbaserat Statoil

Techstars Energy Accelerator samarbetar med norskbaserat Statoil

Att hitta nya sÀtt att utveckla ren energi Àr kÀrnan i Techstars Energy Accelerator.

Vi Àr stolta över att tillkÀnnage Techstars Energy Accelerator i partnerskap med Statoil, ett norskbaserat företag. Norge Àr internationellt erkÀnt för energi sÄ det Àr bara vettigt att detta Àr fokus för vÄr första norska accelerator. Jag Àr glad att vara verkstÀllande direktör för detta program.

Techstars Energy Accelerator i partnerskap med Statoil kommer att Àga rum i Oslo, Norge. Applikationerna öppnas i februari 2018 och programmet startar i september 2018. HÄll dig uppdaterad för att lÀra dig mer om var du kan trÀffa mig nÀr jag reser runt i vÀrlden och letar efter de bÀsta startupsna för att gÄ med i den hÀr nya acceleratorn.

Energi Àr en bred och komplex industri. Techstars Energy Accelerator i partnerskap med Statoil fokuserar pÄ att utveckla och integrera nya företag. Företag i programmet kommer att fokusera pÄ att utveckla potentiellt transformerande tekniker och affÀrsmodeller inom energisektorn för att förbÀttra sÀkerhet, sÀkerhet, kapitaleffektivitet, operativ prestanda och hÄllbarhet.

Statoil Àr ett energiföretag som arbetar för lÄngsiktigt vÀrdeskapande i en koldioxidsnÄl framtid. Med verksamhet i 30 lÀnder runt om i vÀrlden Àr Statoils vision att forma framtidens energi.

Även om detta Ă€r vĂ„r första accelerator i Norden har Techstars Startup Weekend varit aktiv i regionen sedan 2010 och mer Ă€n 43 olika Techstars Startup Weekend-evenemang i hela Norden.