Techstars startprogram har ett nytt utseende

Techstars startprogram har ett nytt utseende

För tvÄ Är sedan gick Techstars och UP Global samman för att vi framgÄngsrikt skulle kunna bygga ett globalt nÀtverk av entreprenörer. Sedan dess har vi anstrÀngt oss för att sÀkerstÀlla att Techstars startprogram Àr integrerade i det större Techstars-nÀtverket för att ge största möjliga vÀrde för vÄrt samhÀlle. En del av denna integration Àr att sÀkerstÀlla samma visuella familj över alla varumÀrken Techstars och Startup Programs.

Vi Àr glada att kunna presentera ett nytt, uppdaterat varumÀrke som hjÀlper Startup Weekend, Startup Week och Startup Digest att kÀnna sig del av Techstars-familjen.


Vad betyder ett nytt varumÀrke för dig som community leader?

Att vara en del av det bredare Techstars-varumÀrket kommer att ge ökat globalt erkÀnnande vilket gör att du som Community Leaders kan utnyttja Techstars globala nÀtverk ytterligare. I regioner dÀr Startup Weekend har en starkare nÀrvaro Àn Techstars, kommer det konsekventa varumÀrket att göra det lÀttare för oss att stödja ekosystemutveckling med nya acceleratorer och andra program genom varumÀrket Startup Weekend. Detta gör det möjligt för dig som CLs att ytterligare stÀrka tillvÀxten i din startgrupp. En mer konsekvent kÀnsla för alla Startup Weekend och Startup Week-evenemang gör att du kan visa upp din anslutning till det globala nÀtverket av evenemang och bygga ökat varumÀrkeskapital mellan deltagare för att stödja tillvÀxt. Mer designstöd med varumÀrkespaket skapade för viktiga vertikaler för att visa ett mer professionellt, spÀnnande och konsekvent utseende. Det nya sÀttet att anpassa logotyper gör det möjligt för arrangörer att matcha designen till gemenskapens / evenemangets personlighet. Nytt Startup Weekend Facilitator-kort byggt med din feedback i Ätanke som visar en renare design, ökad lÀsbarhet och mer engagerande innehÄll.

Vi ville ta dig igenom utvecklingen av vÄra varumÀrken, Startup Weekend, Startup Week och Startup Digest, sÄ vi skapade en kort video som belyser hur vi kom till det vi har levererat idag.

[embedded content]

Vi ansÄg att det var viktigt att det nya varumÀrket representerar samhÀllet pÄ det mest autentiska sÀttet. En del av den processen var att se till att designföretaget vi arbetade med förstod vad Startup Programs varumÀrken betyder. Detta Àr en anledning till att vi valde 23 Design för att utföra rebrand. Som samhÀllsledare sjÀlva och som tidigare har designat flera anpassade evenemangslogoty för Startup Weekend visste de vikten av att hÄlla varumÀrket troget för samhÀllet.

Det uppdaterade varumÀrket Àr bara början pÄ vÄr process för att sÀkerstÀlla att vi levererar ökat vÀrde till vÄrt samhÀlle. Saker du kan förvÀnta dig av teamet Startup Programs kommer snart: nya och förbÀttrade resurser, helt ny utbildning av facilitatorer, nya community-webbplatser, fler sÀtt att ansluta till andra CL: er globalt och mer.

LÀs mer om Techstars-programmet hÀr.

Foto av Stepan Mazurov via Flickr

Tyckte du att den hÀr artikeln var till hjÀlp? Klicka pÄ en av följande knappar

Ja Nej

Vi Àr sÄ glada att du gillade! FÄ mer levererad till din inkorg precis som den.

Vi beklagar att den hĂ€r artikeln inte hjĂ€lpte dig idag – vi vĂ€lkomnar feedback, sĂ„ om du tycker att vi kan förbĂ€ttra vĂ„rt innehĂ„ll kan du skicka ett e-postmeddelande till [email protected]

Jennifer Àr VP för startprogram pÄ Techstars. Tidigare var Jennifer chef för programoperationer för Techstars Accelerator och Startup-program. Hon var ocksÄ CMO pÄ Startup Weekend och VD pÄ Seattle 2.0 (förvÀrvad av GeekWire). Före tekniken var Jen en prisbelönt journalist i mÄnga Är i Seattle och Denver med nÀtverksdÀckning för CBS och CNN.