Tecno CAMON i4 lanserades som den mest prisvärda smarttelefonen med tre bakre kameror i Indien

Tecno CAMON i4 lanserades som den mest prisvärda smarttelefonen med tre bakre kameror i Indien

“Den nya Tecno CAMON i4 √§r nu den mest prisv√§rda smarttelefonen med tre bakre kameror”

Tecno, undermärket för den Hong Kong-baserade Transsion Holding-gruppen, har presenterat en ny smartphone som heter CAMON i4 i Indien. Nya Tecno CAMON i4 är en kameracentrerad smartphone med trippelkameror på baksidan. I själva verket är det den mest prisvärda handenheten med tredubbla bakre kameror Рföre detta höll Samsung Galaxy M30, pris från 14 990 Rs, denna skillnad.

Tecno Camon i4 UFI 13

Tecno CAMON i4-pris i Indien

Tecon CAMON i4-priset i Indien börjar på 9 599 Rs för 2 GB RAM och 32 GB lagringsvariant, medan 3 GB RAM och 32 GB lagringsalternativ kostar 10 999 Rs. Den förstklassiga 4 GB RAM och 64 GB lagringsvariant ger dig tillbaka till 11999 Rs. Handenheten finns i fyra nyanser РMidnight black, Aqua Blue, Nebula Black och Champagne Gold Рoch säljs i offlinebutiker över hela landet från och med idag. Företaget erbjuder enheten med engångsskärmbyte inom sex månader efter köpet, 100 dagars ersättningsgaranti för tillverkningsfel och en månads förlängd garanti utöver de 12 månaderna.

Tecno CAMON i4 specifikationer

CAMON i4 börjar med sina kameror, en kombination av 13-megapixel (f / 1.8) primär sensor, en 2-megapixeldjupssensor och en 8-megapixel 120-graders vidvinkelobjektiv med LED-blixt på baksidan. Medan för selfies och videosamtal har enheten en 16-megapixel-shooter med AI Beauty-läge på framsidan och skärmblixten. Kamerorna har funktioner som AR Mode och AI Auto Scene Detection samt Night Algorithm 2.0 och Super Super Quad Flashlight för att klicka på ljusa foton även i svagt ljus.

Tecno Camon i4 UFI 07

Handenheten har en 6,22-tums HD + -sk√§rm som b√§r en liten utskuren topp – marknadsf√∂rd av Tecno som ‘Dot Notch’. Sk√§rmen har 19,5: 9 bildf√∂rh√•llande och 88,6 procent sk√§rm-till-kropp-f√∂rh√•llande och s√§gs erbjuda en b√§ttre tittarupplevelse. CAMON i4: s 2 GB RAM och 3 GB RAM drivs av MediaTeks Helio A22-chipset, medan 4 GB RAM-alternativet drivs av octa-core Helio P22 SoC. Handenheten finns i tv√• lagringsvarianter – 32 GB och 64 GB – med ett dedikerat microSD-kort f√∂r att ytterligare ut√∂ka det till 256 GB.

Att driva handenheten är ett 3 500 mAh batteri med snabbladdningsstöd för att snabbt smälta upp det. CAMON i4 startar HiOS 4.6 baserat på Android 9 Pie ur lådan och erbjuder anslutningsfunktioner som dubbelt SIM, 4G LTE-stöd, Wi-Fi, Bluetooth och 3,5 mm hörlursuttag. En bakmonterad fingeravtryckssensor avrundar specifikationen på handenheten.