Tecno CAMON i4 vs Redmi Note 7 vs Samsung Galaxy M20: pris i Indien, jÀmförda specifikationer

tecno vs Redmi Note 7 vs Galaxy M20 featured

tecno vs Redmi Note 7 vs Galaxy M20 presenterade

Tecno, en kinesisk smarttelefontillverkare, slÀppte nyligen CAMON i4 (första intryck) i Indien som den billigaste kamera med tre bakre kameror i landet. Om du inte har hört talas om det hÀr varumÀrket, oroa dig inte, det gick bara in pÄ den indiska marknaden för tvÄ Är sedan. Företaget har bara ett fÄtal telefoner till försÀljning, med den nya CAMON i4 placerad som en mellanklass-smartphone. Det kommer att tÀvla mot liknande priser frÄn Samsung, Xiaomi och andra. I det hÀr inlÀgget ska vi jÀmföra Tecno CAMON i4-priset i Indien och specifikationerna med Redmi Note 7 och Samsung Galaxy M20.

Tecno CAMON i4 vs Redmi Note 7 vs Samsung Galaxy M20 pris i Indien

CAMON i4 frÄn Tecno Àr en mellansmart smartphone med en budgetprislapp. 2 GB RAM + 32 GB lagringsvariant Àr prissatt till 9 599 Rs. Om du vill ha 3 GB RAM-variant, skulle det kosta 10 999 Rs. Det finns ocksÄ en toppversion med 4 GB RAM och 64 GB internt lagringsutrymme, som kostar 11999 Rs. Telefonen finns i Midnight Black, Nebula Black, Aqua Black och Champagne Gold.

Tecno Camon i4Tecno Camon i4

Å andra sidan börjar Redmi Note 7-priset i Indien pĂ„ 9999 Rs för varianten med 3 GB RAM och 32 GB lagring. Alternativet med 4 GB RAM och 64 GB lagring kostar 11999 Rs. Galaxy M20 Ă€r ocksĂ„ en mellantelefon och kostar 10 990 Rs för 3 GB + 32 GB-varianten, medan 4 GB + 64 GB-versionen kostar 12 990 Rs.

Tecno CAMON i4 vs Redmi Note 7 vs Samsung Galaxy M20 specifikationer

NÀr det gÀller skillnaderna i specifikationer, lÄt oss börja med den viktigaste försÀljningsargumenten för nya Tecno CAMON i4. Smarttelefonen levereras med en trippel-bakre kamerainstÀllning, vilket Àr okÀnt i prissegmentet. Den har en primÀr 13-megapixelsensor, som Àr ihopkopplad med en vidvinkelobjektiv pÄ 8 megapixlar och en djupavkÀnningsenhet pÄ 2 megapixlar. KamerainstÀllningen stöds av AI-programvara med funktioner som Beauty-lÀge, AR-lÀge, AI Auto Scen Detection, Night Algorithm 2.0, Rear Super Quad-blixt. En 16 megapixelsensor Àr tillgÀnglig för selfies.

Redmi Note 7Redmi Note 7

Under tiden har Redmi Note 7 och Galaxy M20 dubbla bakre kamerainstÀllningar. Den förra har en primÀr 12-megapixelsensor ihop med en 2-megapixel djupenhet och fÄr en 13-megapixelkamera pÄ framsidan. Den senare har en 13 megapixel primÀr bakre sensor ocksÄ, men Àr ihopkopplad med en 5 megapixel djupenhet. För selfies har den en 8-megapixelkamera.

LÄt oss nu prata om de andra funktionerna i telefonerna. CAMON i4 har en 6,22-tums HD + LCD-panel med ett skÄr pÄ toppen. Det fÄr en plastkropp med spÄr pÄ baksidan för bÀttre grepp. BÄde Redmi Note 7 och Samsung Galaxy M20 levereras med en 6,3-tums FHD + -skÀrm och en liten hack. Xiaomi-telefonen fÄr ett glas tillbaka, medan Samsung-modellen har ett plastskal runt.

NÀr det gÀller prestanda Àr Redmi Note 7 vinnaren, eftersom den har en Snapdragon 660-chipset. CAMON i4 fÄr tvÄ alternativ för processorer. 2 GB och 3 GB RAM-varianten fÄr en MediaTek Helio A22-processor, medan den övre varianten fÄr Helio P22-chipset. Samsung-telefonen drivs av Exynos 7904-processorn. Alla tre enheterna har en microSD-kortplats för lagringsutvidgning.

Galaxy M20Samsung Galaxy M20

CAMON i4 har ett 3500 mAh batteri och Redmi Note 7 har en större 4000 mAh cell. Men denna kamp vann av Galaxy M20, som kommer med ett massivt 5.000 mAh batteri. Alla tre enheter stöder snabb laddning, kommer med USB Type-C-port, bakmonterade fingeravtrycksskannrar och 3,5 mm hörlursuttag. NÀr det gÀller programvara kör CAMON i4 Android 9 Pie ur lÄdan med HiOS 4.6 UI pÄ toppen. Redmi Note 7 och Galaxy M20 körs ocksÄ pÄ Android 9.0 Pie, med respektive anpassade anvÀndargrÀnssnitt pÄ toppen.

Sammanfattningsvis, om du letar efter en budgetsmartphone med flest funktioner, Àr Tecno CAMON i4 nÄgot att tÀnka pÄ. Samsung Galaxy M20 har dock ett större batteri och Àr förmodligen mer tillförlitligt, liknande Xiaomi-telefonerna.