TECNO Camon iSKY 3 med dubbla bakre kameror, Android Pie lanserades i Indien: pris, specifikationer

TECNO CAMON iSKY 3

“TECNO Camon iSKY 3 har en 6,2-tums HD + -skĂ€rm med 88 procent skĂ€rm-till-kropp-förhĂ„llande och kör Android 9.0 Pie ur lĂ„dan”

TECNO har lanserat en ny smartphone i Camon-serien, kallad Camon iSKY 3. Det Àr varumÀrkets första smartphone som levereras med Android 9.0 Pie ur lÄdan. Handenheten har en 6,2-tums HD + -skÀrm med ett bildförhÄllande pÄ 19: 9 och ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 88 procent. Den levereras med den dubbla bakre kameran och vÀger bara 150 gram.

TECNO Camon iSKY 3-pris i Indien, specifikationer

Priset för TECNO CAMON iSKY 3 i Indien Àr 8 599 Rs. Den kommer att finnas i fÀrgerna Midnight Black, Aqua Blue, Champagne Gold och Nebula Black. VarumÀrket erbjuder engÄngsskÀrmbyte, 100 dagars gratis ersÀttning och en mÄnads förlÀngd garanti.

TECNO CAMON iSKY 3

NÀr det gÀller specifikationerna drivs TECNO Camon iSKY 3 av en 2 GHz fyrkÀrnig 64-bitars processor, Àven om varumÀrket inte har avslöjat vilken chipset handenheten packar. Smarttelefonen har 2 GB RAM-minne och 32 GB inbyggt lagringsutrymme, kan utökas ytterligare upp till 256 GB och körs pÄ HiOS 4.6 baserat pÄ Android 9.0 Pie. AnvÀndargrÀnssnittet levereras med AI-funktioner som smart panel som gör att du kommer Ät appar snabbare nÀr du Àr pÄ sprÄng, appgenvÀgar baserat pÄ anvÀndningsvanor, Zeroscreen för att utföra uppgifter som att boka hytt och Googles Digital Wellbeing. Det finns ocksÄ ett cykellÀge som, nÀr det Àr aktiverat, avvisar samtal och automatiskt skickar ett svarsmeddelande. Smartpanelen och cykellÀget aktiveras via en OTA-uppdatering.

Handenheten har en 13MP-primÀr med f / 1.8-blÀndare, fyrhjulsblixt och en sekundÀr 2MP-sensor för djupinformation och stöder 4X digital zoom. Det finns en 8MP framÄtvÀnd kamera med f / 2.0-blÀndare, 78 graders vidvinkel och blixt. Enheten kommer med ett 6-nivÄ AI-skönhetslÀge som skannar upp till 228 ansiktspunkter. Anslutningsfunktionerna inkluderar dubbla 4G, Wi-Fi, Bluetooth, GPS.

Det finns en fingeravtryckssensor pÄ baksidan och AI-ansiktslÄsning som kÀnner igen 128 ansiktspunkter för att lÄsa upp enheten. Den har ett 3,500 mAh-batteri som anvÀnder AI-strömhantering för att spÄra anvÀndarnas anvÀndningsmönster och optimerar batteriets livslÀngd genom att justera energisparlÀget.