Tenda 4G680 300 Mbps TrÄdlös 4G LTE och VoLTE-router lanserades i Indien, prissatt till 12 000 Rs

Tenda 4G680 300 Mbps TrÄdlös 4G LTE och VoLTE-router lanserades i Indien, prissatt till 12 000 Rs

“Den nya 4G680-routern med 4G LTE Advanced-nĂ€tverket kan nĂ„ upp till 150 Mbps nedladdningshastigheter”

Tenda har lanserat en ny router i Indien som heter 4G680. Denna nya Tenda 4G680-router stöder 4G LTE och VoLTE, tillsammans med standardfunktioner som IEEE 802.11b / g / n och upp till 300 Mbps trÄdlösa datahastigheter. Enligt företaget, tack vare det inbyggda 4G LTE-modemet, kommer routern att vara till nytta nÀr du försöker strömma HD-filmer och ladda ner filer i stora storlekar. Tenda 4G680 kostar 12 000 Rs och kommer att finnas tillgÀnglig i alla online- och butiker frÄn 20 april.

Tenda 4G680-modemet levereras ocksÄ med en RJ11-port som kan anvÀndas för att ansluta till en telefon. DÀrför kan du ocksÄ anvÀnda routern för din telefon. Routern kan nÄ nedladdningshastigheter pÄ upp till 150 Mbps och uppladdningshastigheter pÄ 50 Mbps. Allt beror pÄ inkluderingen av 4G LTE Advanced chipset-modulen. Du kan ansluta ditt SIM-kort till routern och dela internetanslutningen utan nÄgon installationsprocess.

1

Vid en dÄlig trÄdlös anslutning i WAN-lÀge byter enheten till 4G LTE och ger en stabil anslutning. Detsamma fungerar om 4G LTE-nÀtverket ocksÄ Àr dÄligt. Naturligtvis mÄste du ansluta routern med en WAN-kabel för att detta ska fungera. Routern fungerar med alla typer av enheter som fibermodem, DSL och till och med kabelmodem. Den erbjuder en trÄdbunden datahastighet pÄ upp till 1000 Mbps.

John Dong, direktör, Tenda India uttalade i ett pressmeddelande, ”Denna 4G-router Ă€r smartare och stabilare Ă€n en mobiltelefon-hotspot. Det bĂ€sta med det Ă€r att bara genom att anvĂ€nda ett SIM-kort kan anvĂ€ndare njuta av en otrolig upplevelse av sociala medier och streaming var som helst i Indien. ”

Om du undrar om sÀkerhet har routern standardkrypteringsfunktioner som WPA / WPA2 och PAP / CHAP. För konfiguration av routern kan du komma Ät det lÀttanvÀnda webbgrÀnssnittet och hantera anvÀndare / enheter. Routern har dubbla interna antenner och dubbla externa antenner för att ge maximal tÀckning. Du kan sÀtta in totalt tvÄ SIM-kort i routern.