Tesla-Àgarens implantat förvandlade armen till en bilnyckel, vilket Àr sÄ 2019

Consumer Reports sprÀnger Teslas funktion

Teslas modell 3 saknade inte exakt alternativ för att lĂ„sa upp och starta bilen, eftersom du kunde anvĂ€nda Tesla-smarttelefonappen, ett nyckelkort eller nyckelfob för att göra det. ÄndĂ„ bestĂ€mde sig en programvarutekniker som heter “Amie DD” tydligen att ytterligare ett alternativ inte kunde skada. SĂ„ hĂ€r Ă€r det löjligt extrema alternativet hon kom pĂ„ – implantera nyckelkortets RFID-tagg i armen för att förmodligen anvĂ€nda bilen med bara kroppen.

Vi sĂ€ger “förmodligen” för att videon hon slĂ€ppte som dokumenterar hennes extraktion av Model 3 RFID-chipet och dess injektion i armen lĂ€mnar en framtrĂ€dande punkt – ett synligt bevis pĂ„ om det fungerar.

Hon fÄr veta GrÀnsen att det faktiskt fungerar med den varning att hennes arm mÄste vara ungefÀr en tum frÄn Teslas konsol. Hon har ocksÄ en sida uppe pÄ Hackaday.io som förklarar hur hon drog bort det som sÀkert mÄste betraktas som det ultimata kroppshacket.

Hon försökte först överföra Tesla-nyckelns programvara till en befintlig RFID-tagg som hon hade implanterat i armen. Ack, ingen sÄdan tur. SÄ hon bestÀmde sig istÀllet för att lösa upp Tesla-tangentbordet med aceton, stÀnga det i en biopolymer och sedan besöka en kroppsmodifieringsstudio för att fÄ taggen frÄn kortet implanterat i hennes arm.

Hon gjorde en video av processen. Och nĂ€r hon varnar besökare pĂ„ hennes Hackaday-sida, förbered dig pĂ„ blod om du bestĂ€mmer dig för att titta nedan. Den enda kvarvarande frĂ„gan vi har Ă€r naturligtvis VEM ÄR NÄSTA?