Tesla ikoniska röda i modell 3 kommer att kosta mer

Avatar for Amnah Fawad

Tesla Model 3 har höjt sitt pris för den röda fÀrgen.

Glansen som den röda fÀrgen ger Tesla ser vÀldigt fantastisk ut och det fÄr dig att glömma prislappen.

Ursprungligen var kostnaden för den röda fÀrgen i modell 3 $ 1 000, vilket steg upp till 2 000 $ under de följande Ären. Kostnaden har ökat igen till 2500 dollar. Och det som Àr Ànnu mer spÀnnande Àr det faktum att det inte har hindrat kunderna frÄn att vilja ha det mindre.

Talesmannen pÄ Tesla berÀttade:

Vi justerar ibland prissÀttning och tillgÀngliga alternativ för att bÀst Äterspegla vÀrdet pÄ vÄra produkter och för att effektivisera vÄr tillverkningsverksamhet. GÄrdagens anpassning till vÄr röda flerfÀrgade fÀrg Àr det senaste exemplet pÄ det.

NĂ€r det gĂ€ller bilar Ă€r fĂ€rg och finish som fĂ€rgen ger mycket viktigt ur försĂ€ljningssynpunkt. Ökad efterfrĂ„gan pĂ„ en viss fĂ€rg skulle automatiskt göra att den sticker ut frĂ„n resten.

Vi bedömer normalt en persons atmosfÀr utifrÄn bilens fÀrg, eller hur? De som gillar att hÄlla det anstÀndigt och elegant samtidigt skulle normalt gÄ antingen svart eller vitt.

De som gillar att bli uppmÀrksamma och Àlskar lite fÀrg i sin resa gÄr för blÄtt och silver.

Och nÀr det gÀller att vÀlja rött vÀljer man antingen rött eller inte; det finns inget utrymme för tvivel. Om du tvivlar pÄ att gÄ rött sÄ ta det frÄn oss, gör det inte!

Tesla

NÀr du vÀl har fÄtt en bil sitter du fast med den ett tag. Och fÄ mig inte ens igÄng med blues som följer efter att du har gjort ett inte sÄ bra val (till de obeslutsamma rumporna vÀntar Ängest).

Snabb statistik

Tesla finns i tvÄ versioner, dvs. standardbatteri och lÄngdistansbatteri. HÀr Àr en kort titt pÄ deras allmÀnna funktioner:

Inbyggda kartor och navigering 12V eluttag Full-LED-yttre belysning Effektjusterbara speglar Elektronisk stabilitet och dragkraftreglering Effektjusterbara sidospeglar BarnsÀkerhet lÄser upp stöldskydd Larmsystem FÀrger: MidnattblÄ, Solid svart, PÀrlvit (Multicoat), Röd (Multicoat), Silver metallic

Om du Àr en sucker för lux-turer, kan en klassisk röd Tesla göra din dag bara genom att titta pÄ den.