Tesla Model 3 skyddar familjen pÄ fyra personer i snabba motorvÀgskrascher

Tesla Model 3 skyddar familjen pÄ fyra personer i snabba motorvÀgskrascher

Trots all kontrovers kring Teslas Autopilot-funktion kan det inte förnekas att Teslas fordonsflotta har konstruerats för att vara nÄgra av de sÀkraste fordonen pÄ vÀgen. I ganska mÄnga Är har Tesla-fordon rutinmÀssigt fÄtt otaliga sÀkerhetsutmÀrkelser. Model S, som ett utmÀrkt exempel, fick ett 5-stjÀrnigt sÀkerhetsbetyg i varje testad kategori som anvÀnds av National Highway Traffic Safety Traffic Administration, tillrÀckligt bra för att placera den i topp 1% för sÀkerhet i alla testade bilar.

Model 3 kanske inte har alla klockor och visselpipor i Model S, men bilen har verkligen samma sĂ€kerhetsorienterade design och sĂ€kerhetsfunktioner. Till den hĂ€r tiden var en familj som reser i en modell 3 nyligen inblandad i en höghastighetsolycka pĂ„ en motorvĂ€g i Washington och lyckades komma fram oskadd. Enligt rapporten – som först dök upp pĂ„ Tesla Motors Club-forumet – smĂ€llde en bil som översteg 65 MPH in i baksidan av en modell 3, vilket fick Tesla-föraren att förlora kontrollen innan han till slut kraschade in i en motorvĂ€gsdelare.

InlÀgget lyder:

Korsade lĂ€ngs i-90-tunneln i Seattle, WA pĂ„ mercer island med min fru och tvĂ„ barn, nĂ€r jag hör nĂ„gra fordon nĂ€rma sig i hög hastighet bakifrĂ„n. Sedan hör jag plötsligt ett skrikande ljud frĂ„n en bil som bryter hĂ„rt och sedan smĂ€lter en bil in i min bakre Ă€nde – hĂ„rt. Jag gick 65, sĂ„ det fordonet mĂ„ste ha gĂ„tt betydligt snabbare. DĂ€rifrĂ„n tappar jag kontrollen över bilen, och bilen snurrar utom kontroll och slĂ„r pĂ„ motorvĂ€gsdelarens vĂ€gg hela vĂ€gen pĂ„ andra sidan av motorvĂ€gen 4 banor över, och sedan studsar tillbaka hela vĂ€gen tillbaka till andra sidan av motorvĂ€gen och slĂ„ den vĂ€ggen innan du stoppar.

Tack och lov utfördes modell 3 mirakulöst, komprimerade zoner komprimerade, airbags utplÄnade, ingen eld efter olyckan, och ingen i min familj verkar vara allvarligt skadad.

Efterföljande rapporter har visat att kollisionen var resultatet av ett gatalopp som gÄtt fel. Oavsett orsaken och mot bakgrund av all negativ press som tenderar att hölja Tesla pÄ grund av högprofilerade olyckor med företagets Autopilot-funktion, Àr det viktigt att komma ihÄg att Tesla-fordon utan tvekan Àr konstruerade för att vara nÄgra av de sÀkraste bilarna. pÄ vÀgen idag.

Vi har faktiskt sett ett antal berÀttelser de senaste Ären som involverar Teslas passagerare som överlevde vad som lika gÀrna kan ha varit dödsolyckor. I ett allmÀnt publicerat exempel överlevde 5 passagerare inuti en Model S en olycka som sÄg bilen flyga 82 fot i luften innan den kraschade i marken i hög hastighet.

SÄ hÀr sÄg bilen ut efterÄt.

https://bgr.com/wp-content/uploads/2016/05/tesla-model-s-accident-germany-4.jpg?quality=98&strip=all&w=782