Teslas nÀsta generations Autopilot-teknik kan vara en spelvÀxlare

Nya videor belyser allvarliga problem med Teslas byggkvalitet

Teslas VD Elon Musk fick teknikvĂ€rlden att surra igĂ„r nĂ€r han publicerade en tweet som lovade att leverera en “ovĂ€ntad” ny produkt vid en speciell hĂ€ndelse som planerades att Ă€ga rum den 17 oktober. I sin tur exploderade spekulationen kring Musks tweet, med den mest spĂ€nnande och trovĂ€rdiga rykten som pekar mot Tesla som introducerar ny Autopilot-hĂ„rdvara nĂ€sta vecka.

MISS INTE: Stora Nintendo NX-lÀckor kan ha avslöjat prissÀttning, funktioner och buntar

Med det sagt, Fred Lambert över Electrek rapporterar att Tesla arbetar med en ny autonom teknikplattform som kallas Tesla Vision som lovar att göra företagets Autopilot-programvara Ànnu mer imponerande och kanske bÀttre Àn nÄgonting annat ute pÄ marknaden.

Tesla satte en liten armĂ© av doktorer i datorsyn och “hardcore” programvarutekniker pĂ„ programmet, inklusive en av Microsofts forskare som utvecklade Hololens och experter pĂ„ att simulera mĂ€nsklig uppfattning.

Vi fĂ„r veta att systemet Ă€r olikt vad som helst i fordon som för nĂ€rvarande finns pĂ„ marknaden idag och det kommer att fungera som grund för att Tesla kommer att kunna utveckla gradvis mer avancerade autonoma funktioner – klĂ€ttra uppför automatiseringsnivĂ„n.

Mot bakgrund av denna rapport och med Tesla planerad att hĂ„lla en speciell hĂ€ndelse pĂ„ ungefĂ€r en vecka kommer kanske Elon Musk att fĂ„ nĂ„gra spĂ€nnande nya Autopilot-nyheter att dela med oss ​​pĂ„ bara nĂ„gra dagar.

En annan möjlighet angÄende Teslas kommande evenemang Àr att Musk kan anvÀnda möjligheten att göra nÄgra viktiga meddelanden om funktionerna i Teslas efterlÀngtade modell 3. Kom ihÄg att Musk under den första avtÀckningen av Model 3 rakt pÄ sagt att det kommer att finnas en andra del till avslöja före 2017.

Se till att gÄ vidare till Electrek för den fullstÀndiga tekniska nitty gritty kring nÀsta generations Autopilot-programvara som Tesla för nÀrvarande arbetar med.