The Harbour tillkännager CoHort 8 Accelerator i Charleston

The Harbour tillkännager CoHort 8 Accelerator i Charleston

Den här veckan tillkännagav Charlestons ideella accelerator de senaste startupsna för att gå med i deras 14-veckorsprogram. Dubbade CoHort 8, åtta nya startups från Charleston-området kommer att få mentorskap, veckokurser, en gratis arbetsyta och olika ytterligare resurser för att stödja och stimulera deras tillväxt. Förutom att bygga en stiftelse, Hamnen kommer att hjälpa dessa nystartade företag att hitta marknadsanpassning och etablera sig som ett livskraftigt företag.

‚ÄĚVi √§r stolta √∂ver att v√§lkomna dessa √•tta f√∂retag till Accelerator-programmet! Vi forts√§tter att vara imponerade av kvaliteten och entusiastiska √∂ver utvecklingen av startf√∂retag som s√∂ker programmet, s√§ger John Osborne, grundare och chef f√∂r The Harbor Entrepreneur Center. ‚ÄĚVi hoppas att Charleston-samh√§llet kommer att l√§ra k√§nna dessa f√∂retag och st√∂dja dem i deras resa. ‚Äú

Förutom The Harbours acceleratorprogram som kommer att starta CoHort 8-startups genom klasser som att fastställa prissättning och berätta sin historia, erbjuder ideell organisation också företagsforum, månatliga evenemang och arbetsplatser.

‚ÄĚJag uppmuntras att se de olika f√∂retag som startar CoHort 8 redan binder och lyfter varandra n√§r de b√∂rjar denna 14 veckors resa tillsammans. De kommer att v√§xa, misslyckas, l√§ra sig och skapa tillsammans, som kulminerar i en sista tonh√∂jd den 15 november f√∂r att visa upp allt h√•rt arbete som l√§ggs in. Jag tvivlar inte p√• att Charleston-startscenen kommer att samlas bakom dessa 8 v√§xande f√∂retag, f√∂r att i slut√§ndan ta ytterligare ett steg fram√•t som enat samh√§lle. ‚ÄĚ -Dee Hamill, TOW DATT (Den som g√∂r alla saker) p√• The Harbor Entrepreneur Center

CoHort 8 Startups

Avundar smakskott

Envies är en naturlig smak för cocktails och kolsyrade drycker. Envies är koncentrerad och bekväm och är gjord med naturliga smaker och sötningsmedel som erbjuder ett lågkalorifritt, glutenfritt alternativ till drycker med högt kaloriinnehåll, hög sockerhalt och aspartam och cocktailblandare.

AWaiver

Indexic är en SaaS-leverantör som specialiserat sig på resebranschen. Deras flaggskeppsprodukt, Event Book Manager, erbjuder bokningshantering för reseföretag att använda för att driva sin verksamhet. Deras senaste produkt, AWaiver, är en programvara för elektronisk undantagssignering som gör det möjligt för kunder / kunder att skriva under ansvarsavstående innan de anländer till evenemangsplatsen.

Interloop

Interloop levererar förutsägbar försäljningsanalys för att ge chefer och chefer synlighet i prognoser och risker, i kombination med insikter och verktyg för reps i fältet att vidta omedelbara åtgärder.

√Ąrendestatus

Fallstatus √§r en app som √§r utformad f√∂r att l√∂sa kommunikationsavbrottet mellan advokater och deras kunder. Den √§r utformad f√∂r att l√∂sa en stor sm√§rtpunkt f√∂r advokater som arbetar p√• beredskapsbasis. Kunder kommer att kunna komma √•t appen och se vad som h√§nder i deras fall i realtid och h√§nvisa advokater med ett klick p√• en knapp. √Ąrendestatus till√•ter √§ven advokater och klienter att skicka snabbmeddelanden till varandra, och klienter kan se vad de kan f√∂rv√§nta sig n√§r deras √§rende fortskrider.

Grön Blox

Green Blox erbjuder ett lätt, sammankopplat alternativ till traditionella tegelstenar, block och stenläggare. Blocken är tillverkade av 100 procent upcycled plast, och för varje tegel som köps kommer de att tillhandahålla en tegelsten utomlands för att hjälpa till med att bygga hem för dem i nöd. Deras produkter är mångsidiga och kan användas för att bygga uteplatser, staket, sekretessskärmar, utemöbler eller som praktiska inlärningsverktyg för barn.

Mässing

Mässing förenklar mjukvaruutvärderingsprocessen genom att ställa enkla frågor om vad köparen verkligen bryr sig om och behöver, samtidigt som de omedelbart genererar opartiska, expertstyrda inköpsrekommendationer gratis.

Smak

Smak hjälper människor att hitta de bästa lokala ställena att äta och dricka. Det låter dig också jämföra dina favoriter med dina närmaste. Genom att ta bort recensioner och en-till-fem-stjärnklassificering kan Taste i sig forma om hur människor bestämmer var de ska äta och dricka genom ett positivt utbyte: favoriter.

Kollektivstyrka

Collective Force är ett uppdragsbaserat företag som betjänar skolor, kyrkor och ideella organisationer via en gratis mobil insamlingsplattform. De skapar serviceinriktade relationer mellan konsumenten, lokala företag och lokala ideella organisationer. De kommer också att pantsätta vinster till Collective Force Foundation, som betjänar lokala ideella organisationer.

Läs om mer startekosystem runt om i landet på TechCo