TikTok introducerar den nya funktionen “Enhetshantering”

TikTok introducerar den nya funktionen

“TikToks nya enhetshanteringsfunktionalitet gĂ„r med i den befintliga sviten med 13 sĂ€kerhetsfunktioner”

Den populĂ€ra korta videodelningsplattformen, TikTok, har lanserat den nya sĂ€kerhetsfokuserade “Device Management” -funktionen som gör det möjligt för anvĂ€ndare att ha fullstĂ€ndig kontroll över sitt konto. Det nya initiativet lĂ„ter anvĂ€ndarnas avslutningssessioner eller ta bort sina konton frĂ„n en annan enhet direkt frĂ„n TikTok-appen, vilket ger bĂ€ttre sĂ€kerhet för deras konto och undviker missbruk. Enhetshanteringsfunktionen gĂ„r med i den befintliga sviten med 13 sĂ€kerhetsfunktioner.

TikTok Device Management

Dessutom slÀppte TikTok ocksÄ en serie videor för att informera anvÀndarna om sÀkerhetsfunktionerna som ÄldersgrÀns, begrÀnsat lÀge, skÀrmtidshantering, kommentarfilter, sÀkerhetscenter och mer. Företaget nÀmnde ocksÄ att det skulle fortsÀtta att ta med nya verktyg och initiativ för att stödja skapande av innehÄll i en positiv miljö.

I ett blogginlĂ€gg sa TikTok, ”Som en plattform som firar trender och omfamnar mĂ„ngfald har TikTok blivit den föredragna plattformen för uttryck, med tanke pĂ„ dess sĂ€nkta grĂ€nser för att dela, skapa, upptĂ€cka – allt gjort enkelt pĂ„ mobilen för över 200 miljoner indiska anvĂ€ndare. Eftersom det fortsĂ€tter att vĂ„rda sitt vĂ€xande mĂ„ngsidiga globala samhĂ€lle kommer TikTok att fortsĂ€tta lansera nya verktyg och initiativ för att stödja skapandet av en positiv och sĂ€ker appmiljö, dĂ€r anvĂ€ndare kan uttrycka sig och ha kul. ”

Separat fick TikTok nyligen en ny funktion som gör det möjligt för anvÀndare att lÀgga över texttexter pÄ videon. Dessutom hÀvdar rapporter att TikTok var den mest nedladdade appen pÄ Apple App Store för femte kvartalet i rad, följt av Facebook och Instagram. PÄ samma sÀtt Àr det den tredje mest nedladdade appen i Google Play-butiken för Q1 2019.