Till sitt rabatterade pris Àr OnePlus 6T flaggskeppet att gÄ efter

Till sitt rabatterade pris Àr OnePlus 6T flaggskeppet att gÄ efter

“Med en rabatt pĂ„ upp till 4 000 Rs har OnePlus 6T blivit en sötare affĂ€r”

Med nedskÀrningen av OnePlus 6Ts pris Àr det klart nu att dess eftertrÀdare Àr precis runt hörnet. Det finns massor av rykten som tyder pÄ hur den hÀr smarttelefonen kommer att se ut, men en sak som du definitivt inte bör ignorera Àr att 6T fortfarande Àr ett utmÀrkt förslag för indiska köpare, och mer med priset ner till bara 34.499 Rs (för bas variant). Enheten lanserades i november förra Äret som en uppgradering till OnePlus 6, och imponerade pÄ oss med sin skÀrmutrustade skÀrm och dess fingeravtryckslÀsare. Med sÄ mycket annat som redan erbjuds Àr det svÄrt att inte lÄta 6T fÄ din uppmÀrksamhet. LÄt oss ta en titt pÄ alla funktioner som gör den hÀr handenheten till flaggskeppet.

Ger en exceptionell prestanda
OnePlus 6T-recension16

KÀrnan i OnePlus 6T Àr Snapdragon 845-chipset, som drivit alla flaggskeppstelefoner som lanserades förra Äret, och har visat sin styrka pÄ dem alla. Det ger fördelarna med en 2,8 GHz oktakÀrnprocessor som Àr befolkad av de senaste Kryo 385 Gold- och Kryo 385 Silver-kÀrnorna. Och sedan finns det Adreno 630 GPU, som erbjuder överlÀgsen grafik under dina lÄnga spelsessioner. Följande chip Àr 6 GB eller 8 GB RAM, vilket sÀkerstÀller att din verksamhet Àr smidig som smör oavsett hur mÄnga appar du har öppnat i bakgrunden.

Fantastisk dubbelkameraupplevelse

OnePlus 6T recension20NÀr OnePlus 6 lanserades riktades mycket beröm mot dess 16MP + 20MP dubbla kamerasystem, vilket förmodligen varför tillverkarna inte kÀnde behov av att byta ut det pÄ 6T. Den primÀra 16MP-sensorn har ett f / 1.7-objektiv som medföljer, vilket leder till fantastiska fotograferingsmöjligheter i svagt ljus. HjÀlp till det senare Àr det nya Nightscape-lÀget som intelligent fyller mer ljus i svagt upplysta bilder. Den sekundÀra kameran pÄ den hÀr telefonen Àr en 20MP-sensor, som ocksÄ levereras med ett f / 1.7-objektiv och erbjuder stöd för högupplösta portrÀttbilder. Den hÀr telefonen ger dig Àven ett manuellt lÀge och mÄnga andra kameraspecifika attribut. Och om du Àr en selfie-entusiast rÀcker 6T: s 16MP frÀmre kamera för att tillgodose dina behov.

Ett kraftfullt batteri som smÀlter ihop snabbt

OnePlus 6T recension08Den som har anvĂ€nt en OnePlus-telefon frĂ„n senare tid kommer aldrig att sluta rusa om dess otroligt snabba laddningstider. 6T övergav varumĂ€rket Dash Charge, men det gav Ă€ndĂ„ “en dags kraft pĂ„ en halvtimme.” Du kan ladda sitt 3 700 mAh batteri frĂ„n 0 till 100 procent pĂ„ en timme och 15 minuter, vilket Ă€r ganska smidigt. Strömhanteringen för den hĂ€r telefonen Ă€r ocksĂ„ lysande eftersom den lĂ„ter dig gĂ„ en hel dag pĂ„ en enda laddning utan att oroa dig för att hitta vĂ€gguttag vart du Ă€n gĂ„r.

En underbar skÀrm

OnePlus 6T recension12SkÀrmen pÄ 6T Àr nÄgot större Àn den pÄ OnePlus 6, och den har till och med ett mycket tunnare skÄr i toppen. Denna tÄrklippning hindrar inte tittarupplevelsen, men ger en helskÀrmsupplevelse som verkligen fÄr innehÄllet att popa. SkÀrmen mÀter 6,41 tum diagonalt och har ett bildförhÄllande pÄ 19,5: 9. Handenheten har full HD + -upplösning, DCI-P3-stöd och till och med Corning Gorilla Glass 6-skydd. Och för att övervaka allt Àr det en AMOLED-panel, som Àr ljus och skarp, tillsammans med bra visningsvinklar.

AnvÀndbara programvarufunktioner med löfte om regelbundna Android-uppdateringar
oneplus_6t_software

Android 9.0 Pie-baserad OxygenOS 9 Àr den programvara du vÀljer för OnePlus 6T. Precis som de tidigare versionerna av detta anvÀndargrÀnssnitt ger den hÀr dig ocksÄ massor av smÄ anpassningsalternativ som du aldrig visste att du ville ha. Du kan Àndra accentfÀrgerna, byta position för navigeringsknapparna eller lÄta dem försvinna helt till förmÄn för gester och göra mÄnga andra sÄdana smÄ justeringar. Detta Àr vad den viktigaste styrkan för OxygenOS Àr. Och det faktum att den hÀr programvaran försöker hÄlla sig sÄ nÀra Android-lager som möjligt gör att den ocksÄ kan fÄ regelbundna uppdateringar regelbundet. Du kan vara sÀker pÄ att tvÄ stora Android-programvaruuppdateringar kommer att komma om du Àger den hÀr telefonen.

Detta borde definitivt ge dig en uppfattning om hur bra val OnePlus 6T Àr till sitt nyligen reducerade pris. Och om du fortfarande inte kan bestÀmma dig, vad hÀnder om vi sÀger att du kan fÄ ytterligare 10 procent rabatt (upp till Rs 1500) om du Àger ett HDFC-kort pÄ Amazons Fab Phones Fest. Det Àr inte allt, som kan fÄ Rs 4000 rabatt pÄ avancerade varianter av 6T. SÄ vad vÀntar du pÄ?