Tinder Àr Lifestyle Brand för Millennials

Tinder Àr Lifestyle Brand för Millennials

FörestÀll dig att hoppa in i en pool dÀr mÀnniskor har kommit med det enda syftet att mingla. Alla dÀr vadar pÄ marknaden, inom ditt Äldersintervall och isen bryts med ett fingerslag. Det hÀr Àr Tinder, och alla dyker in. FörestÀll dig nu en privat sommarfest i LA för att starta Tinder Plus-applikationer.

Det hÀr Àr sÀtten som Tinder har skapat ett livsstilsvarumÀrke för Millennials.

1. De tar sexiga tillbaka … till teknik.

NÀr du hör ordet teknik, det första som kommer att tÀnka pÄ Àr nördar, datorer och kodning. PÄ senare tid kommer inget inom tekniken att bli coolt eller hippt. Tinder har dock tillbringat de senaste Ären med att etablera mer Àn bara en app, utan ett teknikföretag med en modern livsstilssyn. NÀr teknikföretag har lanseringsfester, bestÄr det vanligtvis av en obegrÀnsad mÀngd pizza, öl och en nedrÀkningsklocka. Tinder-festen som jag fick chansen att uppleva förra veckan i Santa Monica var tvÀrtom. FrÄn en boardingkortbiljett för att hoppa pÄ en skrÀddarsydd Tinder-privatjet, en röd matta pÄ vÀg mot en öppen bar med obegrÀnsad Ciroc, till slut en enorm scen och ett dansgolv pÄ 1000 personer, detta var ingen vanlig startfest.

2. Influencer-marknadsföring möjliggör tillvÀxt av sky-raketer

Tinder Ă€r inget undantag frĂ„n den typiska “alla coola barnen gör det” surr. NĂ€r de först började ringde de till en handlingsplan för att alla de bĂ€sta sociala broderskap och sororiteter i hela landet skulle ladda ner appen. Inom ett Ă„r blomstrade Tinder pĂ„ alla de stora universitetscampuserna.

För att marknadsföra sin nya tjĂ€nst, Tinder Plus, har de strategiskt utnyttjat att vara en stor fisk pĂ„ Silicon Beach – vilket gör det möjligt för dem att anvĂ€nda vĂ€rldens största underhĂ„llningsnav. Det var imponerande att se de bĂ€sta influenserna frĂ„n Instagram och Vine, flera YouTube-sensationer och A-listor som franska Montana och Jason Derulo som alla gjorde framtrĂ€danden pĂ„ Tinder Plus-lanseringsfesten och ökade hype.

3. De hjĂ€lper den “anslutna” anslutningen

I en vĂ€rld som stĂ€ndigt Ă€r nere i sina smartphones ger Tinder ett bĂ€ttre sĂ€tt att trĂ€ffa mĂ€nniskor IRL (i verkliga livet). PĂ„ mĂ„nga sociala plattformar som Facebook och LinkedIn Ă€r vi bara kopplade till dem vi kĂ€nner. Men det finns inget socialt med att följa mĂ€nniskors profiler eller lĂ€sa nyhetsflöden. Vi behöver en plattform för att mötas ny mĂ€nniskor. Försök att lĂ€gga till en frĂ€mling pĂ„ Facebook och se hur besvĂ€rligt det Ă€r – skicka dem sedan ett meddelande för att verkligen dra upp det besvĂ€rliga. Att trĂ€ffa och interagera med nya mĂ€nniskor Ă€r det gamla skolans sociala, och det gör en comeback. Tinder ansluter den anslutna och tillĂ„ter verkliga relationer att blomstra, IRL.

Att trÀffa nya mÀnniskor har aldrig varit sÄ enkelt. Vid handen berör en social scen 24 timmar om dygnet som alltid vÀxer i medlemskap. NÀr Tinder fortsÀtter att vÀxa, sÄ kan ditt nÀtverk ocksÄ. Som Millennials Àr det en upplevelse som vÄra förÀldrar aldrig haft men vi gör det tack vare tekniken.