Titta pÄ Super Bowl 51 gratis utan kabel

Titta pÄ Super Bowl 51 gratis utan kabel

Jag blev bara en snoddskĂ€rare för nĂ„gra veckor sedan, och det var vĂ€ldigt befriande. Tills jag naturligtvis insĂ„g att det inte ens finns ett sĂ€tt att titta pĂ„ Super Bowl 51 hemifrĂ„n, Ă€ven med en Sling TV-prenumeration. Men tyvĂ€rr – nĂ„gra goda nyheter! I Ă„r finns det flera sĂ€tt att se New England Patriots ta emot Atlanta Falcons i Super Bowl 51 i Houston, Texas gratis, utan kabel-tv-abonnemang.

Hur man tittar pÄ Super Bowl 51

För de som inte vet det kommer Super Bowl att Àga rum söndagen den 5 februari 2017 kl. 15:30 PST (18:30 EST) och förspelet börjar mÄnga timmar innan det, som traditionen Àr. Lyckligtvis finns det mÄnga sÀtt att titta pÄ, du mÄste bara veta var du ska leta.

Over-The-Air (OTA) via HD-antenn

Om du bor i USA, har tillgÄng till en TV och kan fÄ en over-the-air-signal i ditt omrÄde, kan du helt enkelt stÀlla in FOX eller en av dess mÄnga anslutna stationer genom att köpa en över-the-air HD antenn för din TV. Du kan köpa valfritt antal ultratunna HD-TV-antenner för under tjugo dollar via Amazon.

Jag Àr delaktig i Mohu Leaf-antennerna eftersom de Àr extremt tunna och har ett stort utbud, sÀrskilt Leaf 50 som har kraftfull förstÀrkning för att sÀkerstÀlla att du plockar upp sÄ mÄnga OTA-stationer som möjligt.

Leaf 50 (förstĂ€rkt) – Leaf 30 – Leaf Metro

Innan du gör ditt köp, kolla in dtv.gov/maps en webbplats som skapats av FCC som kan hjÀlpa dig att förhandsgranska de kanaler du kan förvÀnta dig att fÄ i ditt omrÄde.

Du vill ocksÄ se till att din nya HD-antenn Àr optimalt installerad, sÄ följ dessa enkla steg som beskrivs i denna Mohu-antennoptimeringsvideo.

Strömmande mediaspelare

Om du inte kan hĂ€mta signaler i ditt omrĂ„de, Ă€r det bĂ€sta alternativet att titta pĂ„ Super Bowl gratis att anvĂ€nda produkter som Roku Ultra, Amazon Fire TV eller den dyrare Apple TV. Eller om du vill hĂ„lla en budget, gĂ„ med en Roku Express eller Amazon Fire TV Stick för under $ 40. Med dessa enheter kan du ladda ner eller komma Ă„t FOX Sports Go-appen och strömma Super Bowl gratis. TĂ€nk pĂ„, normalt krĂ€ver FOX Sports Go-appen ett kabelabonnemang – men tack och lov inte för det stora spelet!

Personligen föredrar jag Amazon Fire TV eftersom jag redan Àr en Amazon Prime-medlem sÄ att gÄ med Amazon eftersom min val av streaming-mediaspelare ger sömlös tillgÄng till en enorm samling av streaminginnehÄll.

Amazon Fire TV – Amazon Fire TV Gaming Edition – Amazon Fire TV Stick

Uppkopplad

Om du inte kan komma till en TV eller föredrar att titta pÄ spelet gratis via webben kan du gÄ till FOX Sports Go-webbplatsen. PÄ en enhet? Ladda ner FOX Sports Go-appen för Android eller iOS och titta pÄ den var du Àn kan fÄ en bra anslutning. Dessutom, om du Àr en Verizon-kund kan du ocksÄ titta pÄ den nÀr du Àr pÄ sprÄng med NFL Mobile-appen.

Vem spelar pÄ Super Bowl 51?

Bortsett frÄn Tom Brady och Matt Ryan, kommer en av artisterna pÄ Super Bowl att vara countrysÄngaren Luke Bryan, som sjunger nationalsÄngen. Dessutom kommer den berömda Halftime-showen att innehÄlla den alltid underhÄllande Lady Gaga. Kolla in en förhandsvisning nedan:
https://www.youtube.com/watch?v=skSWbc2PMzA

Super Bowl-reklamfilmerna

Om du inte Àr en stor fotbollsfan kanske du inte ens bryr dig om spelet. Men alla Àlskar de underhÄllande reklam som Super Bowl Àr kÀnd för. Lyckligtvis kan du börja förhandsgranska dem tidigt online. Och om fotboll och ny reklam inte Àr din grej, lÄt oss inte glömma att Puppy Bowl XIII ocksÄ kommer att pÄgÄ pÄ Animal Planet.

Hur ska du titta pÄ?

Planerar du att titta hemma med kabel eller pÄ dina mÄnga enheter med streamingtjÀnster? LÄt oss veta i kommentarerna nedan och njut av det stora spelet!