Topp 10 PlayStation 5-speltrailers

Topp 10 PlayStation 5-speltrailers

Spider-Man: Miles Morales

Förmodligen den storslagna titeln frÄn evenemanget var den hÀr snygga trailern, som bekrÀftade en uppföljare till det vÀl mottagna Spider-Man-spelet 2018. Det Àr en PlayStation-exklusiv, pÄ grund av debut under semesterperioden 2020.

Gran Turismo 7

Visst, det finns bara sĂ„ mĂ„nga sĂ€tt att skapa ett tĂ€vlingsspel, men det stora försĂ€ljningsargumentet hĂ€r Ă€r den haptiska Ă„terkopplingen och 3D-ljudet, som tillsammans gör denna titel till en “Ă€nnu mer realistisk körupplevelse.”

Ratchet and Clank: Rift Apart

Det nya spelet Ratchet och Clank delar upp duon (igen) och lÀgger till ett frenesi av kinetisk dimension-hoppande action.

Deathloop

Kanske det mest intressanta utförandet (ingen ordlek) för ett koncept Àr Deathloop, en snuskig PlayStation-5-exklusiv första person shooter om rivaliserande mördare fÄngade i en tidsslinga.

Herrelös

Denna titel verkar följa en katt som vandrar genom en framtid dÀr robotar har ersatt mÀnniskor i en cyberpunk-miljö. Det Àr en trailer för tillkÀnnagivande, sÄ det finns inte mycket att fortsÀtta hÀr, men vi gillar katter och vi gillar robotar, sÄ vi kan inte klaga. En stor frÄga kvarstÄr: Kan vi spela som katten?

Det kommer 2021, men det finns inget mer specifikt datum nÀmnt.

Retur

Returnal följer en kvinna som Àr instÀngd i en Groundhog-Day-cykel som fortsÀtter efter hennes död. Inget slÀppdatum nÀmns, men vi vÀntar sannolikt ett tag pÄ den hÀr.

Och ja, det hÀr Àr den andra Groundhog-Day-actionspelet som slÀpps pÄ detta evenemang. Titta, speldesigners Àlskade verkligen Glimt av morgondagen

Adjö vulkan hög

Den hÀr berÀttelsedrivna titeln har nÄgra av de bÀsta och unika animationerna, som skapar en vacker, vaporware-stil vÀrld av angstiga humanoida djur som gÄr pÄ gymnasiet tillsammans. Det kommer 2021 till PlayStation 5, liksom PS4 och Steam.

Hitman III

I Hitman III Ă€r Agent 47 tillbaka, med “det mest intima” kontraktet i sin karriĂ€r i det sista kapitlet i hans trilogi. Det kommer i januari 2021, vilket Ă€r ett av de mest solida datumen vi har fĂ„tt för dessa spel – de flesta av dem sĂ€ger bara “Holidays 2020”, vilket ger dem lite vickrum.

Horizon: Forbidden West

Denna uppföljare till 2017: s lÄngt framtida actionrollspel Horizon Zero Dawn ska leverera allt som fans av originalet vill ha.

Förstörelse Allstars

Slutligen finns det detta fÀrgglada rivningsderby-spel, vilket ger en fantastisk trailer.

Det finns mÄnga andra spÀnnande trailers förutom de tio ovan. Som det för Bugsnax, ett spel om att Àta buggar som Àr gjorda av mat. Att titta pÄ trailern kÀnns som att fÄ en stroke, vilket Àr det högsta beröm jag kan ge ett barns spel. Det kommer ocksÄ för semestern 2020.

Village: Resident Evil, kommer lite senare, 2021. Sedan finns det den galna plattformsspelaren Sackboy: A Big Adventure och ytterligare spel inklusive Ghostwire Tokyo, Godfall, Demon’s Souls och Solar Ash. Du kan kolla in alla trailers pĂ„ PlayStations YouTube-sida.

PlayStation 5: Vad vi vet

Vi kanske inte vet specifikationer eller kosta av sjĂ€lva PlayStation 5, men vi vet en sak – den kommer att ha en massa extra tillbehör.

Först finns det HD dubbel 1080p lins kamera, som kan hjÀlpa streamers filma sig sjÀlva sÄvÀl som deras spel.

En vit trÄdlös brusreducerande headset med Pulse 3D-ljud Àr ett mÄste, eftersom det behövs för att stödja 3D-ljudet i spel som PlayStation visar som en stor fördel av sin nya konsol.

En ny fjÀrrkontroll innehÄller en inbyggd mikrofon, och det finns ocksÄ en laddningsdocka för konsolens DualSense-kontroller.

Är den nya PlayStation “den största generationsövergĂ„ngen som vĂ„r bransch har sett”, som den kallades under evenemanget? Det Ă€r svĂ„rt att sĂ€ga. Hittills har vi lĂ€rt oss mycket mer om spelen Ă€n konsolen.