Topp 10 stÀder för arbetssökande i USA

Arbetssökande utsÀtts för en massa olyckliga omstÀndigheter. FrÄn besvÀrliga intervjuer och lÄnga körningar till nedslÄende telefonsamtal och förödande e-post Àr det tillrÀckligt sjÀlskrÀvande att leta efter ett jobb för att fÄ Àven den mest sjÀlvsÀkra personen att ifrÄgasÀtta deras vÀrde i nÀringslivet. Om du har problem med att hitta ett jobb Àr det viktigt att komma ihÄg det gamla ordsprÄket som har blivit populÀrt av fastighetsbranschen: plats, plats, plats.

Enligt uppgifter frÄn Indeed Àr den populÀra webbplatsen för arbetssökande mycket lÀttare att söka jobb i vissa stÀder Àn andra. För ditt visningsglÀdje har de sammanstÀllt en lista över de bÀsta stÀderna för arbetssökande sÄ att du kan finjustera din sökning mer geografiskt, vilket ger dig kanten av din tÀvling nÀr det gÀller att veta vad du kÀmpar för.

Medan arbetssökande finns i alla former och storlekar, minskade faktiskt kriterierna till fyra enkla frÄgor baserat pÄ arbetsmarknadens gynnsamhet, lön, balans mellan arbetsliv och arbetssÀkerhet och framsteg. NÀr det gÀller resultaten har solsken uppenbarligen en mÀrkbar effekt pÄ arbetsmarknaden i amerikanska stÀder.

Det stÀmmer, Florida har tre av de tio bÀsta stÀderna för arbetssökande, vilket bevisar att innovationen i de kustnÀra tekniska knutpunkterna inte översÀtts till en fruktbar arbetsmarknad. Miami, Orlando och Jacksonville uppvisade alla höga arbetssÀkerhets- och marknadsfördelar, trots att de mÀrkbart saknade löneavdelningen.

“Sun Belt fortsĂ€tter att vara en region med hög tillvĂ€xt och möjligheter nĂ€r företag och arbetare har gĂ„tt mot starka arbetsmarknader”, sĂ€ger Paul D’Arcy, Senior Vice President pĂ„ Indeed.

Resten av de tio bÀsta Àr fyllda med solskinnsstÀder som Austin, San Jose och Memphis, vilket visar att lite varmt vÀder kan gÄ lÄngt för en spirande arbetsmarknad. Dessutom, utan tekniska nav pÄ listan, verkar innovation vara mer ett hinder för arbetssökande Àn nÄgonting annat.

LÀs mer om att hitta ett jobb hÀr pÄ Tech.Co