Topp 20 mobiltelefoner i Indien i januari 2019: 91 mobilinsikter

Topp 20 mobiltelefoner i Indien i januari 2019: 91 mobilinsikter

“HĂ€r Ă€r de bĂ€sta enheterna som anvĂ€ndare sökte efter under den första mĂ„naden 2019”

En mĂ„nad in i 2019, och det ser redan ut som att detta Ă„r kommer att bli en avgörande mĂ„nad för smartphone-industrin. HĂ„lskĂ€rmar, hopfĂ€llbara telefoner, 5G-nĂ€tverk (kanske inte hĂ€nder i Indien inom detta Ă„r), 48 megapixel bakre kameror – vi borde se massor av innovationer och spĂ€nnande funktioner de nĂ€rmaste mĂ„naderna. Den förflutna mĂ„naden gav oss en glimt med lanseringen av telefoner som Honor View 20 (recension). Men den viktigare frĂ„gan Ă€r vilka enheter som fortsatte att ha konsumentintressen under januari mĂ„nad. Som alltid kommer vi att gĂ„ till vĂ„r lista över mest sökta smartphones pĂ„ 91mobiles.com för det, och hĂ€r Ă€r vad vi fick reda pĂ„.

Xiaomi fortsatte att sitta pĂ„ tronen med sin fyrkamera-toting Redmi Note 6 Pro, men det Ă€r telefonerna som sitter pĂ„ andra och tredje platsen som Ă€r ganska intressanta. BĂ„de Honor 10 Lite och Huawei Y9 2019 introducerades i sig sjĂ€lv och har hittat en plats bland bordsskivorna. Samsungs första tredubbla bakre kamera-smartphone, A7 2018 (recension) – möjligen pĂ„ grund av prissĂ€nkningen – har hoppat upp tvĂ„ positioner för att hitta den fjĂ€rde sittplatsen. Realme 2 (recension) har Ă„ andra sidan minskat i popularitet nĂ„got eftersom det nu sitter pĂ„ den femte posten, ner frĂ„n den fjĂ€rde platsen som den fick i december mĂ„nad.

Förutom de fem bÀsta telefonerna har dock listan över de bÀsta mobiltelefonerna i januari 2019 inte sett mÄnga förÀndringar. De flesta smartphones har helt enkelt blandat sina positioner. SÄ lÄt oss ta en titt pÄ hela listan över 20 smarta smartphones, dÀr vi tillsammans med telefonens namn ocksÄ nÀmnde förÀndringen i rangordning (jÀmfört med popularitetsnivÄer i december), prissegment och lanseringsmÄnaden i Indien.

Topp 20 mobiltelefoner i Indien i januari 2019

Nytillkomna

Honor 10 Lite: 2: a position

Efterföljaren till den populÀra Honor 9 Lite (recension), 10 Lite (recension), Àr en laddad smartphone i det prisvÀrda segmentet med en 6,21-tums skÀrm med vattendroppe och en kraftfull Kirin 710-processor. Smarttelefonen erbjuder ocksÄ en tilltalande lutningsdesign och erbjuder dubbla 13-megapixel- och 2-megapixel-skjutare pÄ baksidan tillsammans med en 24MP selfie-snapper. Driva showen Àr ett 3.400 mAh batteri.

Honor 10 Lite recension 12

Huawei Y9 2019: 3: e position

Medan Huawei fokuserade mer pĂ„ de övre mellansegmenten och premiumsegmenten 2018 verkar det som att företaget ocksĂ„ vill tillgodose budgetmedvetna köpare. Y9 2019 (första intryck) Ă€r prissatt till 15 999 Rs och erbjuder alla funktioner du kan förvĂ€nta dig i en mellanhandslĂ€ge – en stor 6,5-tums skĂ€rm, kraftfull 12 nm Kirin 710 SoC, dubbla kamerainstĂ€llningar pĂ„ baksidan och fram och en nötkött 4000 mAh cell.

Huawei-Y9-2019-första-intryck-91mobiles-01_thumb.jpg

OPPO F9: 12: e position

F9 lanserades i september 2018 och har Äterigen fÄtt anvÀndarnas uppmÀrksamhet tack vare de senaste prissÀnkningarna. Smarttelefonen har en 6,3-tums skÀrm med en liten utskÀrning ovanpÄ och full HD + -upplösning. Enheten Àr utrustad med Helio P60-chipset, som Àr parad med 4 GB RAM. För bilder erbjuder telefonen en kombination av 16MP + 2MP-sensorer pÄ baksidan och en 16MP-shooter pÄ framsidan.

Realme störtar Xiaomi frÄn topplaceringen

Antal enheter frÄn mÀrken i topp 20-listan i januari 2019

Medan dragkampen pÄgick mellan Samsung och Xiaomi under de senaste mÄnaderna har Realme till synes kommit frÄn ingenstans och har vÀnt konkurrenslandskapet pÄ huvudet. SÄ mÄnga som fyra smartphones frÄn Realme var bland de 20 mest populÀra telefonerna, följt tÀtt av Xiaomi med tre av sina erbjudanden. Medan Samsung inte var lÄngt efter Àr det intressant att se att Àven OPPO hade fler enheter (tre) i popularitetstabellen.

Mellan- och övre mellansegment blir mer populÀr

Antal enheter i olika prisintervall i topp 20-listan i januari 2019

I motsats till vad mÄnga tror att smarttelefonmarknaden i Indien Àr budgetorienterad ser vi alltmer att köpare Àr intresserade av att flytta upp i vÀrdekedjan. Den senaste mÄnaden var ett utmÀrkt exempel pÄ samma sak, eftersom inte bara mellanslagssegmentet mellan 10 000 och 20 000 Rs dominerar tydligt, men Àven den övre mellanklasskategorin mellan 20 000 och 30 000 R har vunnit mer popularitet Àn under R 10 000 rÀckvidd.

Eftersom Äret precis har börjat skulle det verkligen vara intressant att se hur saker och ting förÀndras under de ÄterstÄende mÄnaderna. Vi kommer sÀkert att ge dig alla analyser och insikter, sÄ hÄll ett öga.