Topp 5 appar att kolla in den hÀr veckan: Tyg, Posy och mer

Oavsett om du vill Äterskapa filmen, Högtiden, eller behöver nÄgra mode rÄd denna veckas appar har ett brett sortiment av spel, tidskrifter och mer.

Tyg

fabric_app

Tyg Àr följeslagaren till kronikern, den nostalgiska och de med vandrande. Den hÀr platsbaserade appen journalför de platser du har varit och de mÀnniskor du hÀngde med, komplett med bilder och kartor. Den anvÀnder telefonens GPS, accelerometer och stegrÀknare för att analysera rörelser och data för att komma fram med bilder av dina upplevelser.

Du och dina följare kan mĂ€rka varandra sĂ„ att appen kan spela in dina interaktioner och aktiviteter sĂ„ att du en dag kan skratta – eller grĂ„ta – allt om det under sammankomster och Ă„terföreningar. För resenĂ€ren i ett okĂ€nt land Ă€r appen ett bra sĂ€tt att spĂ„ra dina steg ocksĂ„.

Ladda ner Fabric gratis i App Store och lÄt historien om ditt liv skriva sjÀlv.

Älskar hembyte

Boendeavgifter tar vanligtvis en stor del av den totala resebudgeten, sÄ vi har hittat en app som sparar massor nÀr du Àr pÄ semester. Love Home Swap Àr en app dÀr du kan byta hem med andra medlemmar över hela vÀrlden.

Med 95 000 medlemmar Ă€r vi sĂ€kra pĂ„ att du kan hitta ett hem – frĂ„n det mysiga till det otroliga – som du föredrar att byta med. Du kan chatta med vilken medlem som helst, lĂ€sa recensioner frĂ„n andra och kolla in alla detaljer innan du godkĂ€nner eller avvisar. Den har inga kontakter, en Trip Protection Service, deras egna medlemstjĂ€nstteam som hjĂ€lper dig.

Appen kan laddas ner gratis i App Store men medlemsavgifter tillkommer efter en testperiod pÄ tvÄ veckor om du vÀljer att registrera dig.

Bukett

Mode nödsituation: Du Àr mycket upphetsad för din semestersemester men kan helt enkelt inte bestÀmma dig för vad du ska fylla dina resvÀskor med! NÀr en spegel inte rÀcker och en elegant bestie Àr utom rÀckhÄll kommer Posy att rÀdda dig. Ta bara en bild av dig sjÀlv, ladda upp den med din förfrÄgan och se snabbt feedback frÄn dina co-fashionistas precis nÀr du behöver det. Din smarta gemenskap kan rösta med antingen tummen ner eller hjÀrtikonen och / eller ge sina eftertraktade kommentarer och Äsikter för att fÄ dig att se bra ut pÄ nolltid.

Till skillnad frĂ„n andra sociala mediekonton dĂ€r dina anhĂ€ngare kolla in dina inlĂ€gg bara för skvaller och ger dig feedback för bara att kunna kommentera eller klicka “gilla”, Ă€r Posy-communityn verkligen i det för mode. Du kan ocksĂ„ diskutera utseende med andra anvĂ€ndare, tjĂ€na och ge komplimanger och karma-poĂ€ng, se trendiga utseende och ansluta till andra modeguruer.

Ladda upp och dela dina OOTDs idag genom att ladda ner Posy gratis i App Store.

Warpy Leap

Warpy Leap Ă€r ett spel för resenĂ€rer – tidsresenĂ€rer, det vill sĂ€ga – för att utforska och ta sina Ă€ventyr genom olika epoker. I spelet Ă€r mĂ„let att samla sĂ„ mycket stjĂ€rnbrĂ€nsle som möjligt under din varpupplevelse och inte dö i processen. Om du inte kan hjĂ€lpa till att löpa ut, frukta inte eftersom din tidsmaskin har funktioner för automatisk omvĂ€nd dödstid. Evig skevhet nĂ„gon?

Warpy Leap kan laddas ner gratis i App Store.

Maskfall

Ännu ett spel för att döda tid medan du vĂ€ntar pĂ„ ditt flyg eller under lĂ„gtider pĂ„ vĂ€gresor! Om du tittar pĂ„ de söta och fĂ€rgglada bilderna kan det hĂ€r spelet lura dig att tro att du enkelt kan spela det. Men att mata smĂ„ babyfĂ„glar med sina favoritmaskar krĂ€ver mer koncentration och skicklighet och mĂ€nniskor har kĂ€mpat för höga poĂ€ng sedan detta lanserades. Worm Drop kommer med ett enkelt spel men kan vara en handfull utmaning och kan vara beroendeframkallande samtidigt. Spelet testar dina fĂ€rdigheter och reflexer samtidigt som det ger dig intressanta bakgrundsbilder varje gĂ„ng du gĂ„r framĂ„t, inklusive nivĂ„er med olika Ă„rstider och olika platser runt om i vĂ€rlden.

Worm Drop Àr gratis att ladda ner i App Store.