Topp 5-funktioner i Realme 3 Pro

Topp 5-funktioner i Realme 3 Pro

“Realme 3 Pro har en ny design och Ă€r kraftfullare Ă€n sin föregĂ„ngare”

Realme 3 Pro har varit en av de mest efterlÀngtade enheterna de senaste mÄnaderna. Nu nÀr Realme 3 Pro (recension) Àr officiell, lÄt oss titta pÄ nÄgra av de bÀsta funktionerna i den nya enheten. Den nya handenheten Àr efterföljaren till Realme 2 Pro och innehÄller flera hÄrdvaruförbÀttringar för att se till att det Àr en matchning för Redmi Note 7 Pro. Dessa inkluderar den nyare oktakÀrniga Snapdragon-processorn, ett större batteri och förbÀttrade kameror. SÄ lÄt oss gÄ in i det och kolla in de bÀsta funktionerna i nya Realme 3 Pro!

Snapdragon 710 AI SoC

Realme 3 Pro recension new004

Realme har inkluderat den nyare generationen Qualcomm Snapdragon 710 AI-processor pÄ Realme 3 Pro. Detta Àr en 10nm chipset som har en klockhastighet pÄ 2,2 GHz. Den Àr ihopkopplad med Adreno 616 GPU och har en flerkÀrnig AI-motor. Enligt företaget har den nya chipset 20 procent högre CPU-klockhastigheter jÀmfört med Snapdragon 660-processorn. GPU-klockhastigheterna Àr ocksÄ 25 procent högre Àn Snapdragon 660. SoC pÄstÄs ge en enorm 200 procent förbÀttring av AI-bearbetningsfunktionerna. Du kan förvÀnta dig förbÀttrad system- och spelprestanda pÄ Realme 3 Pro.

6,3-tums skÀrm med Gorilla Glass 5

Realme 3 Pro recension new001

Telefonen anvÀnder en 6,3-tums full-HD + -skÀrm med ett litet vattendroppskÄr högst upp. Det Àr ungefÀr samma skÀrm som finns pÄ Realme 2 Pro, men den hÀr gÄngen Àr den skyddad med Gorilla Glass 5. SkÀrmen tÀcker 90,8 procent av fronten tack vare de smala ramarna runt och den lilla skÄran. För att spela och titta pÄ dina favoritprogram kommer Realme 3 Pro att vara en glÀdje.

HyperBoost 2.0

Realme 3 Pro recension new022

Precis som flera andra tillverkare inkluderar Realme nu ett spellÀge pÄ sin telefon. Den nya Hyper Boost 2.0-tekniken hjÀlper till att förbÀttra spelprestandan. Detta Àr för spelarna som vill spela lÄnga timmar och vill att batteriet ska hÄlla lÀnge. Tekniken kommer automatiskt att stÀlla in spelprestanda i farten, vilket förbÀttrar svarsfrekvensen i spelet. Den innehÄller funktioner som Touch Boost och Frame Boost, som sÀgs förbÀttra beröringssvarstiden med 16,2 procent respektive bildhastighet med upp till 38 procent. Om du köper Realme 3 Pro med spel i Ätanke kommer du att Àlska den hÀr funktionen.

VOOC 3.0 snabbladdning

batteri-a8f47775bf

Realme 3 Pro fÄr ett större batteri jÀmfört med sin föregÄngare. Det större batteriet Ätföljs emellertid nu med 20W stöd för snabb laddning. Telefonen levereras med en VOOC 3.0-snabbladdare i lÄdan, som lovar att ladda telefonen frÄn 0 till 100 procent pÄ 80 minuter. Realme har inkluderat ett 4,045 mAh-batteri pÄ telefonen, som ska rÀcka mer Àn en dag med normal anvÀndning. Tack vare 10 nm Snapdragon 710-chipset förbÀttras ocksÄ batteriets effektivitet. OmvÀnt anvÀnder företaget fortfarande en microUSB-port för laddning och dataöverföring.

Super Slow Motion-inspelning pÄ 960 fps och Ultra HD-foton pÄ 64 MP

Realme 3 Pro recension new018

Som nÀmnts i början fÄr Realme 3 Pro förbÀttrade kameror runt om. PÄ framsidan fÄr telefonen en 25MP selfie-kamera med 4-i-1 super pixel-teknik. Det Àr dock inte den största förÀndringen i kamerahÄrdvaran. PÄ baksidan har telefonen en bÀttre uppsÀttning kamerasensorer. Den primÀra sensorn Àr en Sony IMX519, som ocksÄ finns pÄ OnePlus 6T-smarttelefonen. Den har en blÀndare pÄ f / 1.7 och kan ta bra dagsljus- och svagt ljusfoton.

Kameraprogrammet innehÄller en funktion som heter Ultra HD-lÀge, som slÄr samman 8 foton till ett och ger ett 64-megapixelfoto. Du fÄr ocksÄ ett handhÄllet Super Nightscape-lÀge, som kan ta stadiga, suddfria och detaljerade foton i svagt ljus. Sedan finns det super slow motion-lÀge som spelar in videor i 960 fps. Den hÀr funktionen kommer dock endast att finnas tillgÀnglig i en framtida programuppdatering. Andra funktioner inkluderar ett Chroma Boost-lÀge, vilket förbÀttrar HDR och fÀrger. Kameran stöder ocksÄ 4K-videoinspelning med Electronic Image Stabilization (EIS).

Det hÀr Àr nÄgra av de bÀsta funktionerna i den nya Realme 3 Pro-smarttelefonen. Telefonen kan köpas den 29 april via Flipkart och den officiella Realme-onlinebutiken.