Topp 5-funktioner i Redmi Go

Topp 5-funktioner i Redmi Go

“Redmi Go Ă€r Android Go-smarttelefonen frĂ„n mĂ€rket och dess mest prisvĂ€rda telefon hittills”

Xiaomi har lanserat Redmi Go i Indien, som syftar till att ge ett alternativ till personer som planerar att byta frĂ„n funktionstelefoner till smartphones. Redmi Go Ă€r en ingĂ„ngsnivĂ„ som erbjuder blygsamma specifikationer men Xiaomi lovar att den kommer att erbjuda en bra anvĂ€ndarupplevelse tack vare Android Go-programvaran. Även om prestandan endast kan utvĂ€rderas efter en granskning, har smarttelefonen mycket för det, Ă„tminstone pĂ„ papper. HĂ€r Ă€r de bĂ€sta funktionerna i Redmi Go, vilket kan göra det till ett bĂ€ttre alternativ jĂ€mfört med andra Android Go-telefoner pĂ„ marknaden.

Levande skÀrm och metallisk design

Redmi Go 06

För en smartphone under Rs 5.000 erbjuder Redmi Go en prisvÀrd skÀrm. Smarttelefonen har utrustats med en 5-tums IPS LCD-skÀrm med en skÀrmupplösning pÄ 720 x 1 280 pixlar. Det Àr rÀtt! smarttelefonen hÄller sig till 16: 9 bildförhÄllande 2019, vilket kan förvÀntas frÄn en nybörjarsmartphone. Dessutom Àr detta den bÀsta skÀrmen till denna prispunkt eftersom den enda andra smarttelefonen med HD IPS LCD-panel Àr Nokia 2.1, vilket Àr mycket dyrare. Vidare kommer Redmi Go i metallisk yta och erbjuds i svarta och blÄ fÀrger.

Android 8.1 Oreo (Go) Edition

Redmi Go 08

Som nĂ€mnts tidigare Ă€r Redmi Go – som namnet antyder – den debut Android Go-drivna smarttelefonen för varumĂ€rket. Det senaste frĂ„n företaget startar Android 8.1 Oreo Go-utgĂ„van ur lĂ„dan. Android Go-programmet lanserades av Google för att erbjuda en lĂ€tt version av Android för att köras pĂ„ nybörjade smartphones med 1 GB lĂ€gre RAM. Aktien Android kommer med en uppsĂ€ttning anpassade Go Edition-appar frĂ„n Google, som startar snabbare och gĂ„r smidigare pĂ„ dessa telefoner jĂ€mfört med deras standardversioner. Smarttelefonen kommer ocksĂ„ med stöd för över 20 indiska sprĂ„k och virtuell Google Assistant pĂ„ hindi.

Kraftfulla kameror med scenigenkÀnning

Redmi Go 04

Vi mÄste ge det till Xiaomi, eftersom varumÀrket har lyckats lansera en nystartad smartphone utan att klippa för mÄnga hörn. I bildavdelningen levereras Redmi Go med en 8-megapixelskytte pÄ baksidan och en 5-megapixelkamera pÄ framsidan för selfies. Kamera-appen har blivit utrustad med funktioner som scenigenkÀnning med 13 scener, livefilter, Auto HDR och automatisk blixt.

Snapdragon 425 SoC och lagringsutvidgning upp till 128 GB

Redmi Go 02

Redmi Go rÄkar ocksÄ vara den billigaste smarttelefonen just nu som drivs av Qualcomm Snapdragon 425-chipset. 64-bitars, 1,4 GHz-oktakÀrnchipset har parats till 1 GB RAM och ett 8 GB internt lagringsutrymme. Smarttelefonen har ocksÄ utrustats med en dedikerad microSD-kortplats som kan ta upp till 128 GB-kort.

Kraftfullt batteri som hÄller hela dagen

Redmi Go 04

Slutligen lever Redmi Go upp till rykte för Redmi-serien genom att erbjuda ett rejÀlt batteri till denna prispunkt. Medan Redmi-serien Àr kÀnd för att erbjuda 4000 mAh batteri i budget segmentet, Àr Redmi Go en av de fÄ som kommer med ett 3000 mAh batteri, vilket Àr förstÄeligt med tanke pÄ dess prislapp. VarumÀrket hÀvdar att batteriet kan leverera upp till 12 timmars samtalstid, 78 timmars musikuppspelning och 5 timmars videor.

Redmi Go-priset i Indien Àr 4 499 Rs och handenheten kommer att vara tillgÀnglig för försÀljning frÄn och med den 22 mars. AnvÀndare kan hÀmta smarttelefonen frÄn e-handelsplattformen Flipkart, Mi.com och Mi Home-butiker. Det sÀger sig sjÀlvt att nÀr det gÀller Android Go-telefoner Àr Redmi Go vÀgen att gÄ (ordspelet Àr avsett).