Topp 5 saker som gör Samsung Galaxy M20 till ett vÀrdigt köp

Topp 5 saker som gör Samsung Galaxy M20 till ett vÀrdigt köp

“Samsung Galaxy M20 Ă€r ett mĂ„ste att köpa för Ă„rtusenden i Indien och hĂ€r Ă€r varför”

Samsung debuterade nyligen sin nya Galaxy M-serie med lanseringen av Galaxy M10 och Galaxy M20 smartphones i Indien. Enligt den sydkoreanska jĂ€tten riktar sig den nya lineupen till Ă„rtusenden. För detta Ă€ndamĂ„l har företaget packat sina senaste budgetsmartphones med kraftfulla funktioner, sĂ„ mycket att de avancerade modellerna av de tvĂ„ – Galaxy M20 – kommer över som ett komplett paket i budgetsegmentet. Tja, om du tror att vi överdriver, lĂ€s vidare för att ta reda pĂ„ fem saker som gör Samsung Galaxy M20 till en solid smartphone.

En design och display som Àr i linje med de senaste trenderna

Samsung Galaxy M20 FB feat

Det var precis i november som Samsung visade upp sina nya skÀrmar i form av Infinity-V, Infinity-U och Infinity-O-panelerna, och den koreanska jÀtten erbjuder Infinity-V-skÀrmen med Galaxy M20. Vad detta betyder Àr att du bara fÄr ett litet hack pÄ toppen av skÀrmen för att hÄlla selfieskytten, med nÀstan inga ramar runt. Tack vare det imponerande förhÄllandet mellan skÀrm och kropp, packar telefonen i en stor 6,3-tums skÀrm utan att vara för svÄr. Med full HD + -upplösning erbjuder handenheten skarp text och grafik. VÀnd bakÄt, och det som fÄr din uppmÀrksamhet Àr den blÄ nyansen (du kan ocksÄ köpa M20 i den eleganta svarta fÀrgen).

Kraftfull inre för att sÀkerstÀlla en jÀmn prestanda

Samsung-Galaxy-M20-recension-91mobiles-01_thumb.jpg

För att sÀkerstÀlla att Samsung Galaxy M20 kan hantera moderna appar och spel har varumÀrket valt en ny Exynos 7904 SoC. Octa-core chipset levereras med ett 1,8 GHz dubbelkÀrnkluster och ett 1,6 GHz-hexakÀrnkluster för att ge en bra balans mellan prestanda och kraft. Koppla ihop det med 3 GB eller 4 GB RAM, och smarttelefonen kan erbjuda en smidig anvÀndarupplevelse.

Dessutom kommer enheten med en dedikerad microSD-kortplats, vilket innebÀr att du kan utöka det inbyggda 32 GB eller 64 GB lagringsutrymmet utan att kompromissa med dual-SIM-funktionaliteten.

Kan kameror pÄ baksidan och framsidan

Samsung-Galaxy-M20-recension-91mobiles-07_thumb.jpg

PÄ baksidan av Samsungs Galaxy M20 sitter dubbla kameror, bestÄende av en 13MP snapper och en 8MP-shooter. Intressant nog, istÀllet för att helt enkelt anvÀnda en djupsensor till skillnad frÄn andra mÀrken, erbjuder varumÀrket en vidvinkelobjektiv med sekundÀrkamera, vilket lÄter dig fÄ ett bredare synfÀlt för att klicka pÄ bÀttre landskapsbilder. För selfies har telefonen en 16-megapixelsensor pÄ framsidan.

En anvÀndbar funktion i form av LÄsskÀrmshistorier

Samsung Galaxy M10 och M20 - 91mobiler 09InstÀllningar för Samsung Galaxy M20-lÄsskÀrm 1InstÀllningar för Samsung Galaxy M20-lÄsskÀrm 2

NÀr det gÀller mjukvaran startar M20 Android 8.0 Oreo med Samsung Experience UI pÄ toppen. En av de saker som sticker ut med detta grÀnssnitt Àr den nya lÄsskÀrmsfunktionen. Drivs av Blick, LÄsskÀrmshistorier visar dig en mÀngd intressanta innehÄll och bilder. Vad som gör den hÀr funktionen Ànnu mer anvÀndbar Àr att du kan vÀlja vilken typ av innehÄll du vill se frÄn sÄ mÄnga som 19 kategorier. Med tanke pÄ att lÄsskÀrmshistorierna var ganska en hit pÄ nÄgra av Samsungs tidigare J-telefoner, Àr det inte en överraskning att se att den ocksÄ ingÄr i Samsung Galaxy M20.

Ett batteri som fortsÀtter och tÀnds

Samsung-Galaxy-M20-recension-91mobiles-12_thumb.jpg

Med Galaxy M20 fÄr du en tilltalande design, kraftfull hÄrdvara, fantastiska kameror och intuitiv programvara, men vad skulle göra telefonen till ett komplett paket? En bra batteritid, förstÄs. Och smarttelefonen besviker inte. Den packar i en nötkött 5000mAh-cell som borde vara mer Àn en dag Àven vid tung anvÀndning. Det Àr inte allt, om du mÄste ladda upp det kan du göra det snabbt tack vare stödet för 15W Fast Charge med den medföljande adaptern.

Att göra Samsung Galaxy M20 Ànnu mer övertygande Àr dess lockande pris pÄ Rs 10,999 för basmodellen och RS 12,999 för 4 GB RAM-variant. Smarttelefonen finns att köpa frÄn Amazon.in och det faktum att den har sÄlts i hela sin försÀljning tyder pÄ att varumÀrkets senaste slog ett ackord hos konsumenterna.