Topp 5 saker som gör Vivo V15 till en fantastisk kameratelefon under 25 000 Rs

Topp 5 saker som gör Vivo V15 till en fantastisk kameratelefon under 25 000 Rs

“Vivo V15-sporten har tre bakre kameror och en laddad 32MP selfie snapper”

För inte sÄ lÀnge sedan hade vi inte för vana att förvÀnta oss att telefoner till priser under 25 000 Rs skulle fungera mycket bra i fotograferingsavdelningen. Men saker har förÀndrats mycket nu. Det finns massor av konkurrens, vilket leder till att telefontillverkare kommer att öka sitt kameraspel i det mellanliggande segmentet som Vivo V15 Àr det bÀsta exemplet pÄ. Det Àr en snygg enhet med totalt fyra kameror som levererar kraftfulla fotograferingskotletter till anvÀndarna. Det Àr dÀrför vi tror att det hÀr Àr den bÀsta kameratelefonen att köpa under 25 000 Rs just nu.

Trippel bakre kameror

Vivo V15 UFI 08Detta Àr en stor trend under 2019, och Vivo V15 har helt omfamnat den. Smarttelefonens huvudkamera Àr 24 miljoner ljuskÀnsliga enheter parade med ett f / 1,78-objektiv. Detta i kombination med det faktum att sensorn har en stor pixelstorlek och Àr utrustad med Dual Pixel Focusing-tekniken, ger tydliga och detaljerade bilder, Àven i svagt ljus. Sedan finns den andra kameran, som kan klicka pÄ 8MP-bilder i en super vidvinkel, vilket Àr bra för att ta bilder av stora monument och andra sÄdana scenarier som inte passar helt in i ramarna för vanliga linser. Och slutligen finns det en 5MP djupsensor för att klicka pÄ imponerande portrÀtt. Alla dessa tre skyttar gör V15 till en extremt mÄngsidig skjutare och skiljer den frÄn rivalerna.

En kraftfull selfie-kamera

Vivo V15 UFI 11Vivo V15 Àr ett prisvÀrt syskon till sin Pro-modell, men företaget har avstÄtt frÄn att Àndra nÄgonting om den frÀmre kameran. SÄ precis som V15 Pro fÄr den hÀr telefonen ocksÄ en högupplöst 32MP popup-kamera. Lyftmekanismen för denna snapper Àr smidig och snabb och kÀnns dÀrför sömlös. Med sin f / 2.0-blÀndare kan den hÀr kameran ta utmÀrkta selfies under alla ljusförhÄllanden. Förutom AI Face Beauty-funktionen fÄr du ocksÄ ett brett utbud av portrÀttbelysningseffekter som ser ut att ge en ny dimension till dina selfies. Med dessa funktioner ombord kan du bara glömma att behöva redigera dina selfies efter att du har klickat pÄ dem.

AI-drivna funktioner

Vivo V15 UFI 12IstÀllet för att bara erbjuda AI-baserade kamerafunktioner för det, har Vivo lagt till nÄgra tankevÀckande funktioner. Prime bland dem Àr AI Body Shaping, som Àr precis som ansiktsskönhet men för hela kroppen. Du kan lÄta funktionen göra Àndringarna sjÀlv eller stÀlla in parametrarna efter dina önskemÄl. En annan intressant AI-egenskap Àr avsedd för den superbreda kameran pÄ den hÀr telefonen. Bilder som tagits med 120 graders synfÀlt har vanligtvis linsförvrÀngning pÄ alla sidor. Med lite programvarumagi tar telefonen bort denna förvrÀngning pÄ ett intelligent sÀtt för att göra den slutliga bilden med ett 108-graders synfÀlt för att ge ett tydligt och ostört vidvinkelfoto. Vivo V15 Àr ocksÄ mottagaren av en dedikerad assistent-knapp. Medan ett klick aktiverar Google Assistant, kommer tvÄ att kalla till Jovi Image Recognizer, som kan identifiera de produkter du riktar kameran mot, och Àven förse dig med deras e-handelslistor, bland annat.

En laddad kameraapp

Vivo V15 UFI 09Med sÄ mÄnga funktioner klÀmda in i kamerainstÀllningen pÄ den hÀr telefonen Àr det ytterst viktigt att ha en lÀttanvÀnd app för att utnyttja potentialen. Och Vivo har lyckats göra exakt det genom att erbjuda ett enkelt och intuitivt kameragrÀnssnitt. En karusell lÀngst ner hjÀlper dig att vÀxla mellan olika kameralÀgen, med vÀxlar för saker som HDR, blixt, ansiktsskönhet, timer, filter och mer placeras lÀngst upp och ned för enkel Ätkomst. Det behöver inte sÀgas att glÀdjen att knacka pÄ flip-kameraknappen och se den upphöjande kameran snabbt stiga upp kommer alltid att tycka om den inre nörd i dig.

En intuitiv videoredigerare

Vivo V15 UFI 13Inte mÄnga telefoner erbjuder inbyggda videoredigerare, och med tanke pÄ att videor blir mer och mer populÀra Àr det en helt ny funktion för V15 att ha. Ett sÄdant tillÀgg kommer till stor nytta nÀr du har tagit massor av bilder pÄ din senaste semester och inte vet vad du ska göra med det. Videoredigeraren lÄter dig trimma oönskade delar frÄn dina lÄnga videor, lÀgga till text till dem och till och med infoga musikklipp för att skapa filmer ur dem. Dessutom kommer du till och med att kunna anvÀnda olika filter pÄ dina klipp för att ge dem ett professionellt utseende. Videoredigeringsfunktionen ombord pÄ smarttelefonen Àr verkligen ett bra verktyg för dem som spelar in mÄnga videor pÄ sina smartphones.

Det Àr de 5 anledningarna till att vi tror att Vivo V15 Àr den bÀsta kameratelefonen under 25 000 Rs. BerÀtta vad du tycker om den hÀr telefonen i kommentarfÀltet nedan.