Topp 5 skÀl till varför Vivos V15Pro Àr vÀrt att vÀnta pÄ

Topp 5 skÀl till varför Vivos V15Pro Àr vÀrt att vÀnta pÄ

“Vivo V15Pro pryder en upphöjande 32MP selfie snapper, en trippelkameramodul placerad pĂ„ baksidan och en 6,39 ″ Ultra FullView ℱ -skĂ€rm med en fingeravtrycksscanner pĂ„ skĂ€rmen”

2019 verkar utforma sig ganska bra nÀr det gÀller innovation inom smarttelefonbranschen med funktioner som helskÀrmsdisplayer och rörliga kameror blir dagens ordning. Vi genomförde nyligen en serie enkÀter pÄ Twitter dÀr vi frÄgade lÀsarna vad de skulle vilja se i en smartphone som prissattes under Rs 30k. Det verkar som att Vivo perfekt har lyckats förstÄ vad anvÀndarna letar efter med den snart lanserade Vivo V15Pro. Undrar hur det Àr möjligt? Tja, vi listar inte en, inte tvÄ, men fem saker som gör V15 Pro till ett övertygande köp.

En pop-up-selfie-kamera med klassens bÀsta upplösning

Vivo V15 Pro 09

Vivo Ă€r en pionjĂ€r nĂ€r det gĂ€ller den lyftande frĂ€mre kameramekanismen (minns du NEX?). Nu Ă€r V15 Pro redo att ge samma teknik till konsumenter till ett överkomligt pris. Ännu mer intressant Ă€r det faktum att varumĂ€rket har stött upp selfieskyttens upplösning avsevĂ€rt. Handenheten levereras med en branschledande 32MP-sensor pĂ„ framsidan, som anvĂ€nder fyra angrĂ€nsande pixlar för att ta in mer ljus för att producera skarpare bilder. Med tanke pĂ„ att mer Ă€n 50 procent publik röstade för en 32MP-sensor för den frĂ€mre kameran, skulle Vivo V15 Pro sĂ€kert vinna köparnas hjĂ€rtan.

År 2019 mĂ„ste en flaggskeppssmartphone ha en __MP selfie-kamera pĂ„ framsidan? #Opinionsundersökning

– 91mobiles (@ 91mobiles) 6 februari 2019

Trippel bakre kameror med en 48MP primÀr sensor

Vivo V15 Pro 14

Dubbla kameror Àr passé. I vÄr enkÀt sa nÀstan 60 procent av anvÀndarna att de letade efter smartphones med tre bakre kameror. Och Vivo V15Pro ökar Äterigen ante genom att inte bara erbjuda en trio av snappers pÄ baksidan utan ocksÄ anvÀnda en högupplöst 48MP-lins för den primÀra kameran. Huvudsensorn Ätföljs av 8MP vidvinkel- och 5MP telefoto-sensorer. Det Àr ingen överraskning att de funktioner som dessa snappers erbjuder Àr vad anvÀndarna ocksÄ letar efter frÄn sina smartphones.

Vad Àr det viktigaste med bakre kameror pÄ en smartphone?

– 91mobiles (@ 91mobiles) 6 februari 2019

Det Àr inte allt eftersom Vivo har packat kameraprogrammet med funktioner som Professional-lÀge, Bokeh, HDR, Panorama, AR Stickers och Super Wide Angle. Det finns ocksÄ en hÀlsosam dos av AI-baserade alternativ, inklusive AI Face Shaping, AI Selfie Lighting, AI Scen Recognition, AI Portrait Framing, AI Body Beauty och Super Wide Angle.

Den första Snapdragon 675-drivna smarttelefonen i Indien

Vivo V15 Pro 15

Vivo V15 Pro Ă€r ocksĂ„ lanseringsfordonet för det senaste mellanklasskislet frĂ„n Qualcomm – Snapdragon 675. Octa-core-processorn Ă€r byggd pĂ„ 11 nm-processen och har utformats för att komplettera spel, kameror och AI-baserade funktioner. Chipsatsen stöds ytterligare av 6 GB RAM, vilket Ă€r Ă€nnu ett populĂ€rt val. Med sĂ„dan kraftfull hĂ„rdvara förvĂ€ntas smarttelefonen vara ett prestandakraftverk med smarta AI-stödda funktioner.

Under 2019, vilken RAM-kapacitet bör en sub-Rs 30k-smartphone ha? #Opinionsundersökning

– 91mobiles (@ 91mobiles) 1 februari 2019

En 6,39-tums Ultra FullView ℱ -skĂ€rm med femte generationens fingeravtryckslĂ€sare

Vivo V15 Pro 07

AnvÀndningen av lyftkamera har gjort det möjligt för Vivo att uppnÄ ett imponerande förhÄllande mellan skÀrm och kropp, vilket framgÄr av de nÀstan inga ramarna runt skÀrmen. Detta har gjort det möjligt för varumÀrket att erbjuda en stor 6,39-tums Ultra FullView-skÀrm med V15Pro, utan att göra den för otymplig. Super AMOLED-skÀrmen har en upplösning pÄ 2 340 x 1 080 pixlar och fÄr ett lager av 2,5D böjt glas ovanpÄ. SkÀrmen har ocksÄ utrustats med den senaste femte generationens fingeravtrycksscanner, som Àr snabbare och mer exakt Àn den tidigare iterationen.

Har ett kraftfullt 3700 mAh batteri med dubbelmotor snabb laddning

Vivo V15 Pro 11

Att driva showen pÄ Vivo V15 Pro Àr ett nötigt 3700 mAh batteri, som ska hÄlla en dag med lÀtthet. Dessutom Àr Snapdragon 675-chipet ganska effektivt nÀr det gÀller strömhantering tack vare 11 nm-storleken. Vivo har ocksÄ utrustat V15 Pro med Dual-Engine Quick Charging-teknik, vilket sÀkerstÀller att batteriet gÄr ihop pÄ nolltid.

Det rĂ„der ingen tvekan om att vi kommer att se ett antal budget- och medelklass smartphones under de kommande veckorna, allt frĂ„n Redmi Note 7 till OPPO F11 Pro och frĂ„n Samsungs Galaxy M30 till Realme 3. Och medan alla Ă€r laddade erbjudanden i sig, det Ă€r ganska uppenbart att Vivo V15 Pro kommer nĂ€rmast att erbjuda det som konsumenterna faktiskt letar efter. Vare sig det Ă€r en helskĂ€rmsdisplay minus hacket, en högupplöst 32MP selfie-kamera, tredubbla bakre kameror med en 48MP snapper, laddade interna enheter med 6 GB RAM – V15 Pro Ă€r ett komplett paket. SĂ„ vad vĂ€ntar du pĂ„? Smarttelefonen Ă€r klar att lanseras i landet den 20 februari, och du kan fĂ„nga lanseringen live hĂ€r.