Topp 6 skÀl att vÀnta pÄ lanseringen av Xiaomi Black Shark Helo India

 Black Shark 2 kommer att innehÄlla batteri av e-sportklass;  60 procent mer batteriprestanda garanterad

“Black Shark Helo Ă€r en spelsmartphone med flytande kylteknik och avancerat specifikationsblad”

NĂ€r Nokia lanserade N-Gage 2003, definierade den en nischmarknad som förblev nĂ€stan outforskad fram till förra Ă„ret. Det populĂ€ra varumĂ€rket för speltillbehör – Razer kom ut med den första vanliga spelsmartphonen som kallades Razer Phone (första intryck). Handenheten startade en löpeld av olika slag och vi bevittnade lanseringen av flera spelsmartphones som nubien Red Magic (första intryck) och ASUS ROG Phone (första intryck).

Xiaomi hoppade ocksÄ pÄ vagnen, förvÀrvade ett spelbolag som heter Black Shark och lanserade en spelsmartphone som heter Black Shark (första intryck). Andra generationens Black Shark Helo kom strax efter. Andra generationens spelsmartphone frÄn mÀrket Àr en stor översyn över den ursprungliga Black Shark. Företaget har nu meddelat att lineupen snart kommer att hitta vÀgen till Indien. TillkÀnnagivandet antydde att Helo kunde vara fackelbÀraren av den indiska debut av mÀrket. HÀr Àr listan över de 6 bÀsta funktionerna i Xiaomi Black Shark Helo, som skulle tvinga dig att vÀnta pÄ det om du letar efter en spelsmartphone.

Uppslukande skÀrmpanel med 60Hz uppdateringsfrekvens

Black Shark Helo Display

Den ursprungliga Black Shark var utrustad med en 5,99-tums In-Cell-skÀrmpanel med ett bildförhÄllande pÄ 18: 9. Black Shark Helo levereras med en nÄgot större skÀrm som mÀter 6,01 tum, med en förbÀttrad AMOLED-panel och samma bildförhÄllande. VarumÀrket har dock tagit bort den fysiska hemknappen / fingeravtryckslÀsaren pÄ framsidan för att begrÀnsa ramarna. Detta innebÀr att Black Shark Helo erbjuder en bÀttre uppslukande tittarupplevelse under spel. Företaget har ocksÄ utrustat skÀrmen med HDR-stöd Àven för spel och intelligent rörelsekompensation för en förbÀttrad spelupplevelse. Telefonen har ocksÄ ett inbyggt oberoende bildbehandlingschip som förbÀttrar de mörka scenerna och erbjuder en jitterfri spelupplevelse.

Flaggskeppsprocessor och 10 spelningar RAM för intensivt spel

Black Shark Helo-spel

Som en andra generationens spelsmartphone stoltserar Black Shark Helo med det senaste och bÀsta frÄn Qualcomm, Snapdragon 845-chipset. Medan processorn Àr densamma som sin föregÄngare, har det som förÀndrats muskeln som Ätföljer den. Black Shark Helo Àr vÀrldens första smartphone som kommer med 10 gigabyte RAM-minne, vilket borde resultera i smidig prestanda nÀr du spelar intensiva spel som Fortnite för Android, PUBG och mer. VarumÀrket erbjuder ocksÄ smarttelefonen i 6 GB och 8 GB varianter med 128 GB lagring, medan 10 GB-varianten levereras med 256 GB lagring.

Smarttelefonen har ocksÄ en dedikerad Gamer Studio-funktion, som lÄter anvÀndare styra olika aspekter som att justera processorn, peka, visa, nÀtverk och andra parametrar för specifika spel. Det finns ocksÄ en SHARK Key-skjutreglage till vÀnster för att vÀxla, vilket kan förbÀttra spelprestanda genom att begrÀnsa bakgrundsanvÀndningen. PÄ mjukvarusidan startar enheten Android 9.0 Pie-baserad MIUI ur lÄdan.

VÀtskekylning för effektiv vÀrmeeffektivitet

Black Shark Helo-spel

NÀr en smartphone Àr lika laddad som Black Shark Helo och ofta slÀpps igenom det Àr naturligt att den vÀrms upp. Dock Àr speltelefoner vanligtvis utrustade med avancerad kylteknik för att sÀnka vÀrmegaset och Black Shark Helo Àr inte annorlunda. Telefonmakaren har utrustat smarttelefonen med Dual Pipe Liquid Cooling som tÀcker alla vÀsentliga moduler inuti smarttelefonen för att hÄlla vÀrmegaset i kontroll. Företaget hÀvdar att kyltekniken pÄ Black Shark Helo har 20 gÄnger mer kylningseffektivitet för att sÀnka CPU-temperaturen med upp till T12 ° Celsius och öka CPU: s maximala driftstid med 6 gÄnger.

En uppfriskad design som Àr en subtil nick till spelanordningar

Xiaomi Black Shark Helo RGB

Medan förra Ärets Black Shark-smarttelefon var en spelsmartphone vad gÀller estetik, var det nÄgot fel. Det saknade elementet har lagts till i den senaste Black Shark Helo, som pryder ett metallchassi med glas i bÄda Àndar. Medan Black Shark-logotypen pÄ baksidan fortfarande lyser nÀr du startar upp smarttelefonen och för aviseringar finns det nu ytterligare lampor. Smarttelefonen fÄr en RGB LED-remsa pÄ bÄda sidor, vilket ger en mer spelfokuserad upplevelse. AI-spelbelysningen förÀndras baserat pÄ spelet som spelas. Dessutom ger 3D-glaset med kondenserad kantlinje handenheten ett tredimensionellt utseende.

Black Shark Helo fĂ„r ocksĂ„ ‘X-style’ unik antenndesign med Wi-Fi-antenn pĂ„ sidan för bĂ€ttre nĂ€tmottagning. Smarttelefonen levereras ocksĂ„ med stereohögtalare med dubbla smarta PA-enheter för en förbĂ€ttrad ljudupplevelse.

Kraftfull uppsÀttning kameror för att fÄnga uppriktig stunder

Black Shark Helo Camera

Det skulle inte vara en flaggskeppsspelsmartphone utan en kraftfull uppsĂ€ttning kameror pĂ„ den. Och Black Shark Helo gör inte besviken pĂ„ den hĂ€r fronten ocksĂ„. Smarttelefonen levereras med en dubbla bakre kamerainstĂ€llning med 20-megapixel primĂ€r sensor med 6P-objektiv, 1,25 ÎŒm pixelstorlek och f / 1,75 blĂ€ndarstorlek tillsammans med en sekundĂ€r 1 ÎŒm 12-megapixelkamera och LED-blixt. Den bakre kameramodulen har utrustats med funktioner som PDAF, förbĂ€ttring av svagt ljus, HDR, portrĂ€ttlĂ€ge och AI-aktiverade funktioner.

För selfies fĂ„r Black Shark Helo en 20 megapixel 1ÎŒm, f / 2.2, 5P-lins pĂ„ frontpanelen. Selfie-kameran levereras med funktioner som skönhetslĂ€ge, skönhetsförbĂ€ttringar i realtid och stĂ„ende lĂ€ge.

Massivt batteri för timmar av spel pÄ en strÀcka

Black Shark Helo

Alla dessa laddade tekniker skulle komma till intet om du lĂ€mnar jakten pĂ„ laddaren efter en intensiv men mycket kort spelsession. NĂ€r allt kommer omkring kommer de dedikerade spelfunktionerna, den uppslukande skĂ€rmen, den kraftfulla konfigurationen, den glödande logotypen och RGB-lysdioden pĂ„ sidorna att tvinga batteriets livslĂ€ngd. Företaget verkar vara medveten om detta – men uppenbarligen – och har behĂ„llit det nötiga 4000 mAh-batteriet frĂ„n föregĂ„ngaren, som ocksĂ„ kommer med stöd för snabb laddning. Dessutom har varumĂ€rket utrustat batteriet med Intelligent Power Reduction-funktion för att hĂ„lla batteriförbrukningen i kontroll.

Ingen tvekan hÀr att Black Shark Helo Àr en av de mest kraftfulla spel-smartphones pÄ marknaden just nu. Handenheten har prissat till 3 199 RMB (~ 34 000 Rs) för basen 6 GB RAM, 128 GB lagringsalternativ, 3 499 RMB (~ R 37 000) för 8 GB-modellen och 4 199 RMB (~ 41 500 R) för den avancerade 10-gig RAM variant. Det finns inget ord om den indiska lanseringen för tillfÀllet, men vi kan förvÀnta oss att det kommer förr Àn senare.