Topp 6 skÀl till varför Samsungs Galaxy M30 vinner under 15 000 Rs

Topp 6 skÀl till varför Samsungs Galaxy M30 vinner under 15 000 Rs

“Samsung Galaxy M30 Ă€r den mest prisvĂ€rda smarttelefonen med tre bakre kameror”

FrÄn och med 2019 har Samsung Àntligen blivit ganska aggressiva inom budget- och mellansegmentet. VarumÀrket har lanserat en rad smarta smartphones i M-serien i Indien för att ge anvÀndare kraftfulla funktioner till mer överkomliga prispunkter. En sÄdan smartphone Àr Galaxy M30, som Àr förstklassigt erbjudande i M-serien och kommer som ett vÀrdigt alternativ under Rs 15k. Undrar du vad som gör att Samsung Galaxy M30 sticker ut i sub-Rs 15.000-segmentet? Stanna hos oss för att fÄ veta mer om luren.

Super AMOLED Infinity-U-skÀrm

Samsung Galaxy M30 Àr den enda smarttelefonen som erbjuder Super AMOLED-panelen under prissegmentet 15 000 Rs. Vad detta betyder Àr att den 6,4-tums skÀrmen pÄ Galaxy M30 Àr ljus och kraftfull jÀmfört med IPS LCD-skÀrmar, samtidigt som den Àr lÀtt pÄ batteriet. SkÀrmen har ocksÄ 100.000: 1 kontrastförhÄllande och anpassar sig automatiskt till omgivande belysning för att erbjuda en bÀttre upplevelse. SkÀrmen pryder 19: 9 bildförhÄllande och full HD + (1 080 x 2 280 pixlar) upplösning för att ge super skarpa bilder. Dessutom erbjuder Infinity-U-skÀrmen med vattendroppskÀrning och minimala ramar ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ> 90 procent, vilket gör tittarupplevelsen Ànnu mer uppslukande, nÄgot som multimediaÀlskare sÀkert kommer att uppskatta.

Stöd för Widevine L1 gör det möjligt att titta pÄ videor i hög upplösning

PÄ tal om multimedia kan de flesta smartphones i budgetomrÄdet inte spela upp videor frÄn stora streamingtjÀnster i bÀsta upplösning trots att de har en HD-skÀrm. Detta beror pÄ det saknade stödet för Widevine L1-licensen som gör det möjligt för anvÀndare att titta pÄ HD-innehÄll frÄn streamingtjÀnster som Netflix, Amazon Prime och YouTube. Samsung Galaxy M30 kommer dock med det integrerade Widevine L1-stödet, vilket innebÀr att telefonen inte bara erbjuder en av de bÀsta skÀrmarna utan ocksÄ anvÀnder den som den var tÀnkt att.

Trippelkameror med en ultravidvinkelsensor

Samsung Galaxy M30 Àr den enda smarttelefonen under 15 000 Rs som erbjuder en trio kamerasensorer pÄ bakpanelen. KamerainstÀllningen pÄ baksidan av smarttelefonen inkluderar en 13-megapixel f / 1.9 primÀr shooter som backas upp av en 5-megapixel f / 2.2-djupavkÀnningslins och en 5-megapixel 123-graders ultra vidvinkelsensor. Kamerorna Àr utrustade med funktioner som Bokeh med oskÀrpa, Live Focus, AR-klistermÀrken, Focus, Panorama och Beauty-lÀgen. NÀr det gÀller selfies har Galaxy M30 en 16-megapixelskytt som vilar i hacket.

Ger smidig prestanda med octa-core-processor och upp till 6 GB RAM

Galaxy M30 skÀr inte heller hörn nÀr det gÀller kÀrnspecifikationerna. Telefonmakaren har utrustat budgeterbjudandet med en oktakÀrnig Exynos 7904-chipset, som stöds av Mali-G71 MP2 GPU. Processorn har ocksÄ en FinFET-formstorlek pÄ 14 nm, vilket innebÀr att den inte bara Àr utformad för att erbjuda kraftfull prestanda utan ocksÄ lyckas vara batterieffektiv. Samsung erbjuder M30 i tvÄ RAM- och lagringskonfigurationer pÄ 6 GB + 128 GB och 4 GB + 64 GB. Det finns en dedikerad microSD-kortplats som kan ta upp till 512 GB kort.

Batteri som fortsÀtter och tÀnds

PÄ tal om batteriets effektivitet i Exynos 7904 SoC har chaebol utrustat Galaxy M30 med ett kraftfullt 5000 mAh batteri. Företaget hÀvdar att batteriet kan hÄlla upp till 25 timmars videouppspelning, 31 timmars samtalstid och 105 timmars musik. Dessutom tillhandahÄller Samsung en 15W Type-C snabbladdare med M30, som mÀrket hÀvdar kan erbjuda upp till tre gÄnger snabbare laddningskapacitet Àn en konventionell laddningsadapter. Vilket betyder att Galaxy M30 inte bara hÄller lÀngre, utan ocksÄ juicerar snabbt.

LÀgsta strÄlningsutslÀpp för anvÀndarnas sÀkerhet

Samsung hÀvdar att M30 Àr en av de sÀkraste smarttelefonerna nÀr det gÀller utslÀpp eftersom den avger lÄg strÄlning med 0,409W / Kg SAR-vÀrde. Med samtal om smartphones som Àr skadliga pÄ grund av strÄlningsutslÀpp kommer Galaxy M30 sÀkert som ett idealiskt val om du Àr orolig för detsamma. För sÀkerhet har företaget utrustat Samsung Galaxy M30 med en bakmonterad fingeravtryckslÀsare. Smarttelefonen erbjuder ocksÄ en smart Face Unlock, som pÄstÄs vara snabbare och sÀkrare.

Vid det nu Àr det uppenbart att nÀr det gÀller att erbjuda det bÀsta för pengarna, ligger M30 ganska högt. FrÄn en levande skÀrm till en kraftfull prestanda och frÄn tredubbla kameror till ett nötigt batteri Àr Samsungs Galaxy M30 en allroundare. Finns att köpa pÄ Amazon.in, sÀljs bas 4GB-versionen av smarttelefonen för Rs 14.990, medan den avancerade 6GB RAM-modellen kommer att ge dig tillbaka med Rs 17.990.

Besök https://amzn.to/2SqfNre & http://bit.ly/2GPlyNI för mer information om Samsung Galaxy M30.