Topp Apple-insider sÀger att AirPods 2 kommer i butiker i början av nÀsta Är

iOS 12.2-betauppdatering föreslÄr att AirPods 2-utgivningsdatum kanske nÀrmar sig

Även om Apples AirPods ursprungligen hĂ„nades pĂ„ grund av en nĂ„got skraj design, har efterfrĂ„gan pĂ„ företagets trĂ„dlösa öronproppar fortsatt att vĂ€xa imponerande för varje mĂ„nad som gĂ„r. Och Ă€ven om Apple inte kommer att avslöja specifika försĂ€ljningssiffror, anser den ansedda analytikern Ming-Chi Kuo att Apple kan sĂ€lja uppĂ„t 28 miljoner enheter nĂ€r 2018 nĂ€rmar sig sitt slut.

Ursprungligen slĂ€ppt i slutet av 2016 Ă€r Apples AirPods nĂ€stan tvĂ„ Ă„r gamla vid denna tidpunkt. Följaktligen har vi sett en hel del rykten kring en nĂ€sta generations version av de trĂ„dlösa öronsnĂ€ckorna de senaste mĂ„naderna. Även om tidiga rykten hĂ€vdade att vi skulle se AirPods 2 trĂ€ffa butikshyllorna nĂ„gon gĂ„ng i Ă„r, förmedlar en ny investeraranteckning frĂ„n Kuo att Apple kommer att slĂ€ppa en ny iteration av AirPods nĂ„gon gĂ„ng i början av 2019.

Ursprungligen kom fram i ljuset av MacRumors, sĂ€gs nĂ€sta generations version av AirPods innehĂ„lla stöd för trĂ„dlös laddning och förbĂ€ttrad Bluetooth-funktionalitet. Förresten har vi ocksĂ„ sett rapporter om att nĂ€sta generations version av AirPods kommer att innehĂ„lla brusreduceringsfunktioner, förbĂ€ttrad vattenmotstĂ„nd och handsfree-stöd för “Hey Siri.”

Utöver 2019 tror Kuo att Apple 2020 kommer att slÀppa en AirPods-uppdatering med en helt ny design, men detaljer om vilken typ av design vi kan förvÀnta oss Àr fortfarande skrÀmmande vid denna tidpunkt.

Eftersom efterfrÄgan pÄ Apples AirPods inte visar nÄgra tecken pÄ att sakta ner nÀr som helst, tror Kuo att Apple under 2019 kan sÀlja upp till 55 miljoner enheter och sÄ mÄnga som 110 miljoner enheter Är 2021 pÄ grund av den ovan nÀmnda helt nya designen. Som referens antas det att Apple sÄlde cirka 13-14 miljoner AirPods 2017.

Kort sagt, AirPods verkar vara Ànnu en Apple-produkt som spottades tidigt innan de fortsatte att bli en legitim framgÄng.