Toppfunktioner i Xiaomis Redmi Note 7 Pro

Toppfunktioner i Xiaomis Redmi Note 7 Pro

“Redmi Note 7 Pro Ă€r den billigaste smarttelefonen som erbjuder Qualcomms senaste 11nm Snapdragon 675-chipset”

Stormen som har bryggt i landet ett tag har gÄtt dÄ Xiaomi Redmi lanserade sina senaste prisvÀrda smartphones, Redmi Note 7 (recension) och Redmi Note 7 Pro i landet. Medan Redmi Note 7 fortsÀtter arvet frÄn Redmi Note-serien, har Redmi Note 7 Pro alla gaspande av förvÄning. För ett startpris pÄ 13999 Rs erbjuder den senaste Redmi-enheten den nyaste Snapdragon-processorn, 48MP Sony IMX586-kamerasensor och en fantastisk design. Om du undrar vad som skiljer Redmi Note 7 Pro frÄn sina kamrater, hÀr Àr en lista över de bÀsta funktionerna i telefonen.

En fantastisk design till skillnad frÄn alla andra Redmi-telefoner

Redmi Note 7 Pro

Med Redmi Note 7 verkar serien vÀnda pÄ ett nytt blad. Borta Àr dagarna för unibody-metallplattformar. Den senaste Redmi Note 7 Pro kommer med en nyÄldersglaskropp som hÄlls samman av en blank ram. Företaget har ocksÄ dunkat trÄkiga fÀrger som silver, guld och svart. IstÀllet erbjuds Redmi Note 7 Pro i attraktiva tonade nyanser av Neptune Blue, Nebula Red och Space Black. Dessa fÀrgalternativ Àr sÀkerligen huvudvridare.

Fantastisk skÀrm med vattendroppskÄrning

Redmi Note 7 recension008

PÄ tal om den nya designen Àr Redmi Note 7 Pro ocksÄ en av de första smartphonesna i Redmi-serien som har ett vattendroppskÄr, som företaget kallar Dot notch. Redmi Note 7 Pro levereras med en stor 6,3-tums Full HD + -skÀrm med smala ramar runt och en minimal haka i botten. Detta har gjort det möjligt för Redmi att uppnÄ ett förhÄllande mellan skÀrm och kropp pÄ 82 procent, vilket Àr ganska imponerande för en smartphone vid denna prispunkt. Den nya Äldersdisplayen tillsammans med den fantastiska glasdesignen pÄ Redmi Note 7 Pro gör den till en av de mest estetiskt tilltalande telefonerna i det prisvÀrda segmentet.

PrisvÀrdaste smartphone som har Qualcomm Snapdragon 675 SoC

Redmi Note 7 Pro 3

Redmi har sÀkerstÀllt att den senaste telefonen inte bara ser ut utan ocksÄ fungerar smidigt. För det mÄttet har phonemakern utrustat Note 7 Pro med Qualcomms senaste 11 nm octa-core Snapdragon 675-processor. Chipset har parats med Adreno 612 GPU, upp till 6 GB RAM och upp till 128 GB ombordlagring. Qualcomm hÀvdar att den nya processorn har utformats för batterieffektivitet och prestanda med 20 procents boost jÀmfört med sin föregÄngare. Redmi har ocksÄ hÀvdat att handenheten fick 1,80,808 poÀng i Antutu-riktmÀrket, vilket Àr det högsta av nÄgon enhet i detta segment. 7 Pro.

48 megapixelspelare med Sony IMX586-sensor

redmi note 7 pro

En av de viktigaste höjdpunkterna i Redmi Note 7 Pro Àr den kraftfulla dubbla kamerainstÀllningen pÄ bakpanelen. Modulen innehÄller en 48-megapixel (f / 1,79) Sony IMX586-sensor parad till en 5-megapixel djupavkÀnnande shooter med LED-blixt. Till skillnad frÄn Samsung Bright ISOCELL GM1-sensor kan Sony-sensorn ta riktiga 48MP-bilder, vilket gör den till en av de bÀsta i branschen. Kameran har ocksÄ utrustats med funktioner som 4k videoinspelning, EIS, AI-scendetektering och AI-portrÀtt. Redmi har ocksÄ försÀkrat att ett nytt lÀge som heter Studio Lighting kommer att rullas ut i framtiden genom en programuppdatering. NÀr det gÀller selfies fÄr du en 13-megapixelspelare pÄ framsidan med AI-driven portrÀtt-selfie, försköna, scenavkÀnning och mer.

Senaste programvara och kraftfullt batteri

Redmi Note 7 Pro anvÀnder det egna MIUI-grÀnssnittet frÄn Xiaomi och kommer med den senaste iterationen av samma. MIUI 10-grÀnssnittet baserat pÄ Android 9 Pie ger funktioner som naturljudaviseringar, gester stöd, moderniserad recents panel, bild-i-bild-lÀge och MIUI Lab för att fÄ tillgÄng till experimentella funktioner. Slutligen lever upp till arvet frÄn Redmi-serien, Note 7 Pro har ett massivt 4000 mAh batteri. Redmi hÀvdar att handenheten kan hÄlla i upp till 2 dagar pÄ en enda laddning. Smarttelefonen fÄr ocksÄ den senaste Qualcomms Quick Charge 4.0 för att snabbt juice upp.

Nu nÀr du har lÀst om alla funktioner i Redmi Note 7 Pro, vÀnta tills du hör priset. Basvarianten av handenheten kommer att sÀljas för 13999 Rs och den avancerade modellen kommer att vara tillgÀnglig för Rs 16,999. Det Àr utmÀrkt prissÀttning för en telefon som Àr laddad till kant med avancerade funktioner. Om du vill ta hand om nÄgot av detta kan du hÀmta det frÄn butikerna Mi.com, Flipkart och Mi Home med den första försÀljningen planerad till 13 mars kl 12.