Toppsmartphones med kraftfulla batterier, till ett pris av 7 000 Rs

Toppsmartphones med kraftfulla batterier, till ett pris av 7 000 Rs

“Dessa telefoner kan ge mer Ă€n en dags sĂ€kerhetskopiering och klĂ€m inte heller i plĂ„nboken”

Batteriets livslÀngd Àr en av de mest eftertraktade funktionerna pÄ en mobiltelefon. En stor majoritet av befolkningen vill ha en telefon som Àr bÄde överkomlig och hÄller minst en dag. I det hÀr inlÀgget kommer vi att lista ner fem smartphones som för nÀrvarande finns att köpa i Indien och har ett kraftfullt batteri. Alla telefoner som anges nedan Àr prissatta till mindre Àn 7 000 Rs. LÄt oss komma rÀtt till det.

Micromax Bharat 5 Pro

Micromax Bharat 5 Pro tillkÀnnagavs i mars förra Äret och har en 5,2-tums HD LCD-skÀrm. Enheten drivs av MediaTek MT6737-chipset, som Àr ihopkopplat med 3 GB RAM och 32 GB internt minne. En microSD-kortplats finns ocksÄ för att utöka lagringen. Telefonen levereras med en enda 13-megapixelkamera pÄ baksidan och en 5-megapixelsensor pÄ framsidan för selfies. Telefonen har stöd för dubbla SIM-kort med 4G VoLTE, men saknar en fingeravtrycksskanner av sÀkerhetsskÀl. Bharat 5 Pro kör Android 7.1 Nougat med ett anpassat anvÀndargrÀnssnitt pÄ toppen. Den viktigaste funktionen Àr dock det massiva 5.000 mAh batteriet som lÀtt ska ta upp till tvÄ dagar under normal anvÀndning.

Nokia 2.1 FB

HMD Global har haft mycket framgÄng med sitt budgetutbud av Nokia-smartphones. En av dem Àr Nokia 2.1, som tillkÀnnagavs i maj 2018. Den har en 5,5-tums HD-skÀrm och drivs av Snapdragon 450-chipet, som Àr ihopkopplat med 1 GB RAM och 8 GB internt minne. För avbildning fÄr enheten en 8-megapixelkamera pÄ baksidan och en 5-megapixel selfie-enhet. Telefonen finns i den hÀr listan eftersom den packas i en kraftfull 4000mAh-cell. Med lager Android 8.1 Oreo ombord bör det stora batteriet hjÀlpa telefonen att rÀcka mer Àn en dag.

Lenovo A5_8

Lenovo A5-smarttelefonen lanserades i juli förra Äret och Àr en bra allround i detta prisklass. Den Àr utrustad med en 5,45-tums HD + LCD-skÀrm och levereras med fyrkÀrniga MediaTek MT6739 SoC. Telefonen har 3 GB RAM-minne och 32 GB internt minne, som kan utökas ytterligare via ett microSD-kort. I kameravdelningen finns en 13-megapixelsensor pÄ baksidan och en 8-megapixelsensor pÄ framsidan. Enheten har dubbla SIM-kortplatser, 4G VoLTE-stöd och en bakmonterad fingeravtryckslÀsare. Den stöder Android 8.1 Oreo med Lenovos anpassade anvÀndargrÀnssnitt pÄ toppen. Under huven fÄr A5 ett rymligt 4000 mAh batteri.

Relaterad lÀsning: Lenovo A5 första intryck

micromax_yu_ace_design1

YU Ace markerade en comeback för Micromax undermÀrke och lanserades i augusti 2018 i Indien. Smarttelefonen har en 5,45-tums HD + LCD-skÀrm. I likhet med Lenovo A5 drivs telefonen av MediaTek MT6739-processorn, som fungerar tillsammans med 3 GB RAM och 32 GB utbyggbart lagringsutrymme. I kameravdelningen finns en 13MP-kamera pÄ baksidan och en 5MP-enhet sitter pÄ framsidan. YU Ace levereras ocksÄ med en fingeravtryckssensor och levereras med Android 8.1 Oreo. NÀr det kommer till batteriet har det ocksÄ ett 4000 mAh-paket.

Relaterad lÀsning: YU Ace första intryck

InFocus Vision 3 FI 06

InFocus Vision 3 har en 5,7-tums HD + LCD-skÀrm, vilket Àr den största i denna lista. Telefonen drivs av MediaTek MT6737-chipset, som Àr kopplad till 3 GB RAM och 32 GB intern lagring. Den har en dubbel bakre kamerainstÀllning med en primÀr 13-megapixelsensor tillsammans med en 5-megapixel-enhet. Det finns en 8-megapixelsensor pÄ framsidan för selfies. I likhet med de tidigare tvÄ telefonerna har den hÀr ocksÄ ett 4000 mAh batteri tillsammans med en fingeravtryckssensor placerad pÄ baksidan.

Relaterad lÀsning: InFocus Vision 3 första intryck

Dessa Àr de mest prisvÀrda smartphones med stora batterier, som Àr prissatta till mindre Àn 7 000 Rs. LÄt oss veta i kommentarfÀltet nedan för att berÀtta vilken du skulle gÄ till.