Toreto Blare Pro trÄdlösa Bluetooth-headset med dedikerad Google Assistant-knapp lanserades, prissatt till Rs 2999

Toreto Blare Pro trÄdlösa Bluetooth-headset med dedikerad Google Assistant-knapp lanserades, prissatt till Rs 2999

“Toreto Blare Pro kommer in som en uppgradering till TBE-804 Blare som lanserades för tvĂ„ Ă„r sedan”

Den inhemska tillverkaren av ljudtillbehör Toreto lanserade TBE-804 Blare vattenresistenta trĂ„dlösa hörlurar i Indien för ett par Ă„r sedan. Företaget har nu gĂ„tt vidare och lanserar sin eftertrĂ€dare som heter Blare Pro. De nya hörlurarna Ă€r ocksĂ„ svettbestĂ€ndiga och stoltserar med en dedikerad Google Assistant-knapp som deras USP. Toreto erbjuder Blare Pro i tvĂ„ nyanser – svart och blĂ„tt – och kommer att finnas tillgĂ€ngligt frĂ„n större butiker och onlinebutiker för 2999 Rs.

Toreto_Blare Pro

Toreto Blare Pro har samma rÀckvidd som efterföljaren och förblir ansluten till 10 meter. Som tidigare nÀmnts har Blare Pro en dedikerad röstknapp som avfyrar Google Assistant pÄ den anslutna enheten. Att ringa nÄgon nu Àr lika enkelt som att trycka pÄ röstknappen och namnge personen. Dessutom Àr Toreto Blare Pro utrustad med magnetiska öronsnÀckor, som stÀngs nÀr de inte anvÀnds för att eliminera rÀdslan för att tappa dem nÄgonstans.

NÀr det gÀller batteriet har Blare Pro utrustats med en 160 mAh-cell, som varumÀrket hÀvdar kan ta upp till 7 timmars non-stop musikuppspelning. Dessutom Àr hörlurarna ocksÄ klassade för att erbjuda upp till 120 timmars standbytid och upp till 8 timmars samtalstid. Företaget sÀger ocksÄ att batteriet tar upp till 2,5 timmar att ladda helt. NÀr det gÀller kompatibiliteten kan Toreto Blare Pro anslutas till alla typer av smartphones, surfplattor och bÀrbara datorer.

[Previous Story]Honor Watch Magic recension: ett anstÀndigt fitnesscentrerat alternativ

[Next Story]Vivo Y3-specifikationer lÀckt ut i ny rapport; tippad för att komma med 5.000 mAh batteri