Toreto Flexo trÄdlösa Bluetooth-headset lanserades i Indien, pris till 2299 Rs

Toreto Flexo trÄdlösa Bluetooth-headset lanserades i Indien, pris till 2299 Rs

“Flexo har en vikbar design och infĂ€llbara öronsnĂ€ckor i örat”

Ljudtillbehörstillverkaren Toreto har lanserat en ny produkt som heter Flexo. VarumÀrkets nya erbjudande Àr ett trÄdlöst Bluetooth-headset, som har en vikbar design och infÀllbara öronsnÀckor. Tillbehöret Àr lÀtt att bÀra eftersom det kan vikas och hÀngas runt bÀltesöglan pÄ dina jeans, stoppas i halsen pÄ din t-shirt eller hÄllas i fickan, sÀger varumÀrket. NÀr vi pratar om prissÀttningen kostar Toreto Flexo 2 299 Rs och Àr tillgÀnglig frÄn ledande tegelbutiker över hela landet samt via e-handelsportaler.

Toreto Flexo 1

Toreto Flexos öronsnÀckor kan förlÀngas och dras in med ett knapptryck, som finns pÄ bÄda sidor av enheten. Intressant Àr att tillbehörets halsband ocksÄ har nÄgra Äsar pÄ insidan, vilket gör att du kan bÀra det som ett huvudband. Det finns ingen officiell IP-klassificering, men det nya Toreto-headsetet pÄstÄs vara svettbestÀndigt.

Toreto Flexo har en multifunktionell knapp som lÄter dig spela eller pausa musik och ta emot eller koppla bort samtal. Dessutom har tillbehöret en funktion som lÄter dig ringa vilken kontakt som helst frÄn en ansluten smartphone med din röst. Enheten Àr kompatibel med smartphones, surfplattor och bÀrbara datorer med stöd för Bluetooth 5.0-anslutning. Det trÄdlösa headsetet pÄstÄs leverera ljuduppspelning pÄ upp till 10 timmar pÄ en enda laddning.

Toreto Flexo 2

”De nyligen lanserade Bluetooth-aktiverade headseten förkroppsligar den grundlĂ€ggande sammanslagningen av stilkvotient och teknik; lovar att leverera den bĂ€sta musikupplevelsen pĂ„ grund av dess anmĂ€rkningsvĂ€rda surroundljud och brusreduceringsfunktion. Flexo lĂ„ter dig njuta av tio timmars oavbruten musik medan du Ă€r pĂ„ jobbet, pendlar eller till och med under en trĂ€ningspass. Flexos röstknapp hjĂ€lper ocksĂ„ till att ringa samtal; namnge personen du vill prata med och samtalet dirigeras ”, sa varumĂ€rket i ett pressmeddelande.