Truecaller tillkÀnnager partnerskap med redBus för att lÄta anvÀndare boka bussbiljetter

Truecaller tillkÀnnager partnerskap med redBus för att lÄta anvÀndare boka bussbiljetter

“AnvĂ€ndare kan nu boka bussbiljetter direkt i Truecaller-appen”

PopulÀrt telefonnummer sökverktyg Truecaller har just meddelat ett nytt partnerskap med redBus, bussbiljettbokningsplattformen. Detta partnerskap Àr tÀnkt specifikt för Truecaller-anvÀndare i Indien och syftar till att ge en sömlös biljettbokningsupplevelse till alla som anvÀnder plattformen, som har över 100 miljoner dagliga aktiva anvÀndare i landet. Ett nytt redBus-avsnitt kommer nu att finnas i Truecaller-appen, som anvÀndare kan hitta i avsnittet Betalningar.

image012

Sony Joy, VP och betalningschef – Truecaller, uppgav ”Vi Ă€r oerhört glada över detta partnerskap med redBus, marknadsledare och störare för ett helt transportsĂ€tt i Indien. Vi tror att vi kan kombinera redBus expertis, Truecalls distributionsskala och sömlösa BHIM UPI-betalningar pĂ„ Truecaller Pay, för att göra bussbiljett till en glĂ€dje för vĂ„ra kunder. Detta Ă€r speciellt för oss ocksĂ„ eftersom det hĂ€r Ă€r det första av mĂ„nga sĂ„dana partnerskap för mini-appar dĂ€r vĂ„r vision Ă€r att ge supermjuka transaktionsupplevelser i en mĂ€ngd olika anvĂ€ndningsfall med hög potential för tillvĂ€xt. ”

AnvÀndare kommer att söka efter bussbiljetter i appen och till och med betala för biljetterna med Truecaller-referenser. Företaget har implementerat sin UPI-baserade betalningsplattform, Truecaller Pay, för att underlÀtta transaktionerna för anvÀndarna.

Anoop Menon, CTO – redBus, sa, “Vi Ă€r glada att samarbeta med Truecaller för vĂ„r allra första full stackintegration i deras app. Detta gör det möjligt för anvĂ€ndare att ha en helt problemfri inloggning för att kolla upplevelsen i appen. Utöver detta tror vi att integrering av Truecaller Pay i processen ocksĂ„ kommer att ge maximalt vĂ€rde för anvĂ€ndare som inte behöver byta till flera plattformar eller appar för betalningar. Vi Ă€r övertygade om att vi tillsammans kommer att kunna erbjuda branschens bĂ€sta bokningsupplevelse till vĂ„ra anvĂ€ndare. ”