Tryffel gör restaurangrekommendationer personliga för en gÄngs skull

Tryffel gör restaurangrekommendationer personliga för en gÄngs skull

Medan den fjÀrde juli och jul Àr helgdagar dÀr mat spelar en huvudroll, finns det bara en helg tillÀgnad fest med de du Àlskar: Thanksgiving. Med denna speciella dag precis runt hörnet Àr det viktigt att komma ihÄg att det bÀsta med att Àta mat Àr de mÀnniskor du fÄr dela den med. Lyckligtvis för dig hoppas en app att förÀndra hur du interagerar med dina favoritrestauranger.

Tryffel Àr en app som Àr utformad för att föra mÀnniskor över mat. Denna community-driven mobilapp Àr utformad för att inte bara hjÀlpa dig att hitta bra restauranger utan ocksÄ att samordna med fantastiska mÀnniskor att besöka dem med. Du kan be vÀnner om rekommendationer och dela dina favoritplatser genom att klicka pÄ en knapp. Inga anonyma recensioner, ingen överbelastning av information, bara en samling rekommenderade restauranger som Àr samlade av personer du faktiskt kÀnner. Vilket Àr ganska uppfriskande i en vÀrld fylld med osÀkra rekommendationsappar.

“Rekommendationsappar har alltid bett oss att vĂ€lja platser sjĂ€lva, men vi skulle ha mycket mer intressanta alternativ om vi bara bytte ut vĂ„ra favoritplatser med vĂ„ra vĂ€nner”, sĂ€ger Tom Limongello, grundare och VD för Truffle i ett pressmeddelande. “Truffle gör det enkelt för mĂ€nniskor att ange sina preferenser för sina favoritplatser och ha listorna till hands för att skicka meddelanden till sina vĂ€nner.”

Förutom att tillhandahÄlla denna personliga sociala upplevelse för restaurangvÀrlden, Àr Truffle dedikerad till att hÄlla dina rekommendationer organiserade. Eftersom transporten Àr enklare Àn nÄgonsin och nya matstÀllen dyker upp över stora stÀder kan det vara svÄrt att komma ihÄg var du har blivit tillsagd att Àta. Men med Truffle finns det inget mer att komma ihÄg, inte mer gissa, inte lÀngre Google-sista minuten. Det Àr allt pÄ ett stÀlle.

“Vi lever nu i en vĂ€rld dĂ€r bildelningstjĂ€nster gör det sĂ„ att vi inte lĂ€ngre oroar oss sĂ„ mycket för var restauranger Ă€r, men det betyder ocksĂ„ att vi har alldeles för mĂ„nga alternativ att undersöka oss sjĂ€lva”, sĂ€ger Limongello.

Det Àr ingen hemlighet att rekommendationer frÄn ditt sociala nÀtverk Àr mer vÀrdefulla Àn nÄgonting annat. VÀnner och familj kÀnner dig bÀttre Àn nÄgon annan och att knacka pÄ deras upplevelse Àr det bÀsta sÀttet att garantera att du kommer att njuta vart du Àn gÄr. Det Àr naturligtvis om du inte frÄgar moster Ethel, som tror att IHOP Àr den bÀsta restaurangen för frukost, lunch och middag.

Truffle har lanserats frÄn offentlig beta och du kan ladda ner och testa appen hÀr för iOS.