Tushi Pal Àr vÀrldens första Fitness Tracker

Fitness trackers har blivit den bÀsta tekniken för ivrig idrottare, hÀlsanötter och mÀnniskor som fortfarande hÄller ut hopp om att de kan hÄlla sitt nyÄrsupplösning vid liv. Dessa smÄ enheter Àr utformade för att smÀlta in i din garderob samtidigt som de ger aktuell information om allt frÄn steg till kaloriförbrukning. Och medan marknaden Àr översvÀmmad med olika storlekar, fÀrger och batterilivslÀngd, har ett företag skilt sig ut.

Tushi Rocks, ett fitnessföretag som tror att det Àr lika viktigt att hjÀlpa mÀnniskor som bra affÀrer, har skapat Tushi Pal, vÀrldens första fitnesstracker. Den kommer med alla klockor och visselpipor du kan förvÀnta dig av en fitnessspÄrare, samtidigt som den kommer frÄn ett företag som sÀtter mÀnniskors behov framför deras företags behov.

Funktionerna i Tushi Pal inkluderar 24/7 optisk hjÀrtfrekvensövervakning, sömn- och aktivitetsspÄrning, smartphone-integration, fjÀrrfotografering, gestavkÀnning och anti-förluststöd. Dessutom kommer varje Tushi Pal med ett unikt vÀvt fodral handgjorda av skickliga Maya-hantverkare, mÀrkta med sin signatur för att göra var och en unik. Genom att köpa en Tushi Pal fÄr konsumenterna inte bara en högkvalitativ, exakt tracker utan de hjÀlper ocksÄ till att tillhandahÄlla jobb till dem som behöver det.

“Pal Ă€r mycket mer Ă€n bara en bĂ€rbar tracker”, sĂ€ger Arturo Arvizu, grundare av Tushi, i deras Indiegogo-kampanjvideo. ”Som företag har vi alltid varit intresserade av social medvetenhet. Vi ville slĂ„ samman tre grundlĂ€ggande begrepp: teknik, handgjorda traditioner och design. ”

Tushi Pal Àr mitt i en framgÄngsrik Indiegogo-kampanj. De hoppas fÄ tillrÀckligt med finansiering för att hÄlla fairtrade-trÀningsverksamheten igÄng. Early bird-modeller Àr fortfarande tillgÀngliga för endast $ 79, trots att fitnessspÄraren passerar sitt $ 15 000-mÄl med tio dagar kvar. Produkter berÀknas levereras mycket snart.

Foto: Tushi Pal